En 1-årig pojke riskerar att drunkna i en bassäng, men hans hund kastar sig i vattnet för att rädda honom - TittaPaVideon.se
x
En 1-årig pojke riskerar att drunkna…
En hund förflyttade sig 100 km för att återvända till sina mänskliga vänner som tillfälligt lämnat bort den till en vän Två systrar hittar en plånbok på marken med 200 dollar i och lämnar tillbaka den till ägaren

En 1-årig pojke riskerar att drunkna i en bassäng, men hans hund kastar sig i vattnet för att rädda honom

10 November 2020 • Av sofia
1.905
Advertisement

Hunden är människans bästa vän och är också extremt intelligent och tillgiven när det gäller att visa tacksamhet gentemot sin husse eller matte. Detta var precis vad som hände med Stanley Drauch, en 14 månader gammal pojke som riskerade att drunkna i en pool, strax innan det att hans hund Bear, en svart labrador, ingrep. Med stor säkerhet skulle den lilla killen inte ha klarat sig utan hundens hjälp, som höll honom vid ytan tills hans mamma ingrep. Tyvärr, får man inte bli inte distraherad ens en sekund när man har mycket små barn, oväntade olyckor vilar alltid bakom hörnet!

Patricia Drauch som är Stanleys mamma gick till sitt garage för att hämta ett verktyg som hon snart skulle behöva och efter denna korta distraktion kunde hon inte längre se sitt barn när hon kom tillbaka till trädgården. Plötsligt greps hon av panik i något som kändes som en evighet tills hon insåg att Stanley hade gått mot poolen. Mamma fasade för det värsta med tanke på att Stanley inte kunde simma och rusade omedelbart till poolen. När hon såg sin sons lilla kropp i vattnet började hon skrika, men tack och lov hade någon i familjen lyckats undvika det värsta, nämligen Bear, familjen Stanleys labrador och Patricia hoppade genast i vattnet för att rädda den lilla killen.

Tack vare hans ingripande hade pojkens kropp blivit kvar på vattenytan vilket gjorde att han inte hade drunknat. Med sin livräddning hade Bear förhindrat en mycket allvarlig olycka! Hunden förblev orörlig, skällde inte och såg ut som om att han var rädd för att röra en endaste muskel. Situationen var mycket kritisk och varje liten rörelse kunde ha äventyrat den lilla Stanleys liv. Patricia ringde omedelbart till akutmottagningen men fick inget svar, hon tog genast Stanley och förde honom till närmaste brandstation.

Advertisement

Lyckligtvis var Stanleys lungor fria och de medicinska undersökningar som barnet genomgick visade inga allvarliga skador på kroppen. Patricia berättade med lättnad om hur hon sedan Stanley bara var några veckor gammal, brukade upprepa för hunden Bear: "Det här är även din son, ta hand om honom". Ord som på något sätt tjänade sitt syfte eftersom Bear visste mycket väl hur han skulle ta hand om sin lilla "unge"!

image: Pexels

En berättelse som ännu en gång visar att det att ha en hund som husdjur verkligen är en ovärderlig skatt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack