En hund blir övergiven och hade antagligen dött om det inte var för den här killen som gav henne ett helt nytt liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund blir övergiven och hade antagligen…
En mamma tillrättavisar sin 2-åriga dotter och hunden försvarar henne som om den var hennes personliga livvakt En man köper den bank som 18 år tidigare vägrade ge honom ett lån för att starta sitt företag

En hund blir övergiven och hade antagligen dött om det inte var för den här killen som gav henne ett helt nytt liv

Av sofia
3.006
Advertisement

Det finns varelser som tvingas uppleva hemska saker, från vilka det inte verkar finnas någon utväg och som istället, lyckligtvis för dem, visar sig vara början på ett nytt liv. Den lilla hunden vi nu ska berätta om är väl medveten om detta, ett djur som blivit misshandlat och avvisat av hjärtlösa människor, men som sedan träffade en pojke som inte kunde förbli likgiltig inför hennes lidande.

För henne blev han en riktig räddare i nöden som visade henne att inte alla människor är så grymma som de som nästan tagit död på henne.

Vi befinner oss i Monterrey i Mexiko. Här bevittnade den unga killen vid namn Israel något som ingen person med ett hjärta någonsin skulle vilja se. På gatan, på trottoarkanten, fanns en övergiven hund, uppenbarligen undernärd och försvagad. Det stod omedelbart klart att den lilla hunden hade blivit övergiven.

Israel beslutade vid den tidpunkten att han var tvungen att agera och göra något konkret för att rädda henne. "När jag tittade på henne, gick mitt hjärta i bitar, jag kunde inte tro att någon hade kunnat överge henne och lämna henne där i det ynkliga tillståndet", sa han. Efter att ha skaffat mat och vatten lyckades pojken få den stackars hunden att må lite bättre. Det var vid den tidpunkten som han bestämde sig för att ta henne med sig och ge henne all den vård, omtanke och uppmärksamhet som hon hade saknat fram tills dess.

Advertisement

Victoria - som den lilla tiken fick heta - klarade sig, precis som en modig krigare som vinner en fruktansvärd strid. På sex månader har hennes tillstånd minst sagt förbättrats och hon har förvandlats till en helt ny hund jämfört med hur hon var när Israel hittade henne på gatan. Hennes ansikte var inte längre sorgsett och nu var denna fantastiska varelse lugn, lekfull och hade ett "leende på läpparna" tillsammans med sin mänskliga vän som, kanske tack vare ödet, gick förbi den dagen och räddade henne från en hemsk situation.

Bilderna på Victoria och hennes berättelse spred sig snabbt runt om i världen och Israel kunde inte låta bli att dela med sig av sina upplevelser i hopp om att bilderna på denna stackars hund förr eller senare skulle nå de som hade lämnat henne på gatan. Vi är glada för det lyckliga slutet på den här berättelsen och hoppas att de får se henne nu och att människor i allmänhet ska bli mer medvetna om denna sorgliga verklighet där försvarslösa djur blir övergivna.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack