En 77-årig kvinna ger några tjuvar som försökte råna henne en läxa de sent kommer att glömma - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 77-årig kvinna ger några tjuvar…
Den här 35-åriga mannen är singel och är en riktig superpappa, han har adopterat 5 funktionshindrade barn och fostrar dem helt på egen hand Efter att ha fött femton barn väntar det här paret nu sitt sextonde

En 77-årig kvinna ger några tjuvar som försökte råna henne en läxa de sent kommer att glömma

Av sofia
2.863
Advertisement

Ibland tror vi att människor i en viss ålder inte längre kan ha snabba reflexer eller att de inte förstår vissa begrepp just på grund av att åren gått och man tar för givet att de inte längre är lika klartänkta. I vissa fall kan detta stämma, men som med många andra saker i livet är det alltid fel att generalisera.

Det finns många som bevisar motsatsen och en av dem är definitivt den 77-åriga engelska kvinnan som vi nu ska berätta om. Vad är det då hon har gjort som är så speciellt? Enkelt, som om hennes ålder inte spelade någon roll lyckades hon komma ur en mycket svår situation, som hade skapat panik hos vem som helts, med huvudet högt.

Äldre människor har alltid mycket att lära oss när det gäller visdom, erfarenhet och - varför inte - att bekämpa brott. Om du inte tror på den sista aspekten är den dynamiska kvinnan Winifred Peel redo att bevisa att du har fel. För henne var det en dag som alla andra och hon hade gått och tagit ut pengar från bankomaten, när tre män närmade sig henne med avsikter som var allt annat än snälla.

Det var tydligt att de var rånare som hade för avsikt att stjäla de pengar som hon tagit ut och att de hade tänkt utnyttja hennes ålder och därmed hennes (påstådda) svaghet. Synd bara att Piper Dumitru, Florin Geblescu och Felix Stoica, som redan var kända hos polisen på grund av sitt förflutna, den dagen beslutade sig för att ge sig på fel person...

image: Pxhere

Föregående dag hade Winifred redan lagt märke till att de tre killarna följde efter henne på väg ut från banken, så hon hade redan börjat misstänka något. Så när hon befann sig i den farliga situationen bestämde hon sig för att hon inte skulle bli offer för dessa tjuvar och att hon skulle ge dem en ordentlig läxa. När de tre ligisterna knuffade henne för att få henne att falla och råna henne, var hon redan förberedd och grep en av dem i kragen och slog hans huvud mot bankomaten med all sin kraft.

Du läste rätt, efter att ha överraskat killen passade Winifred på att ringa polisen och tog sig bort från platsen där rånförsöket hade ägt rum. Poliserna lyckades lyckligtvis få tag i dem och arrestera dem för det de hade gjort. Det råder ingen tvekan om att den här ungdomliga, modiga och superaktiva kvinnan hanterade det hela bättre än vad många andra människor yngre än henne hade gjort i en sådan svår situation. Hon är verkligen en förebild för oss alla och vi kan inte göra annat än att berömma henne för sitt modiga agerande!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack