Han är 45 år och hon är 85 och trots åldersskillnaden lever de sitt livs kärlekshistoria - TittaPaVideon.se
x
Han är 45 år och hon är 85 och trots…
Den här stackars hunden väntar i 10 år på sin ägare utanför sjukhuset där han avlidit Den här tonåringen räddade en mamma och hennes 3 barn från en brinnande bil

Han är 45 år och hon är 85 och trots åldersskillnaden lever de sitt livs kärlekshistoria

24 September 2020 • Av sofia
9.836
Advertisement

När vi läser historier som den om Edna Martin, en dam på 84 år och Simon på 45 år, kan vi inte låta bli att tro att kärleken verkligen inte känner till några hinder. Vi är vana vid ett samhälle där människor fortfarande rynkar på näsan när de ser ett par med stor åldersskillnad, ännu mer om det är kvinnan som är äldre. Trots detta lever många i denna form av relation och försöker att bemöta vardagen på ett så naturligt sätt som möjligt i kärlekens namn trots fördomarna. Visst kommer kärlekshistorien mellan Edna och Simon att chocka en del, men till dem som alltid har tvivlat på deras förhållande svarar de: "Vi har varit gifta i 14 år och kunde inte vara lyckligare!"

via: Metro

Tydligen lever Edna och Simon sina drömmars kärleksförhållande ända sedan de träffades 2003. Paret hävdar att det var kärlek vid första ögonkastet. Edna, den snygga 84-åriga damen som är farmor till fyra barnbarn, blev omedelbart imponerad av Simons musikaliska förmågor, som betraktades som ett riktigt musikaliskt geni i sin krets. Simon, som lider av Aspergers syndrom, dyslexi och dyspraxi, samt diabetes, behöver bara lyssna för att kunna återge en melodi perfekt. Han brukade turnera mycket, men när hans hälsa försämrades, var han tvungen att kliva av scenen. Idag är han dock överlycklig över att få glädja Edna genom att spela hennes favoritlåtar på orgeln.

"Simons hälsa blir sämre och jag blir äldre och äldre, men å andra sidan känner du någon som blir yngre istället för att åldras?", Kommenterar Edna ironiskt när någon påpekar deras hälsa och ålder.

De två träffades 2003 genom sitt gemensamma musikintresse, eftersom Edna, en pensionerad ingenjör, var sekreterare för en orgelklubb på den lokala teatern. För Simon, som aldrig hade haft en flickvän, var det kärlek vid första ögonkastet.

Advertisement

Tidigare hade Edna haft ett 37-årigt äktenskap med sin första man, med vilken hon fick två barn: Lorraine, 59, och Russell, 57.  Båda accepterade sin mors förhållande med Simon ganska bra, och de skickar till och med vykort till Simon på fars dag.

En kärlekshistoria som definitivt är ovanlig, men extremt äkta.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack