En 22-årig tjej gifter sig med en 63 år gammal man, en kärlekshistoria utan åldersgräns - TittaPaVideon.se
x
En 22-årig tjej gifter sig med en 63…
11 mammor som verkligen inte ville ha djur i hemmet men som nu inte kan leva utan dem 8 saker som kan få dig att förstå att din partner verkligen vill att du ska vara lycklig

En 22-årig tjej gifter sig med en 63 år gammal man, en kärlekshistoria utan åldersgräns

04 September 2020 • Av sofia
5.688
Advertisement

Det sägs att kärleken inte har någon gräns när det gäller ålder och det är inte ovanligt att se par med många års åldersskillnad. Även om denna trend nu är allt vanligare, skapar den fortfarande många tvivel. Under ytan i ett samhälle som inte längre verkar förvånas över någonting, finns fortfarande mycket starka moraliska principer och fördomar djupt rotade. Man tenderar att ifrågasätta äktheten av en känsla, som om bara det faktum att man är mer eller mindre lika gamla är en garanti för äkta kärlek.
 

via: HuffPost

Jeffrey Oberman och hans fru Alex är vana vid förvånade blickar, skvaller och kritik. Han är 63, hon är 22, de skulle lätt kunna vara pappa och dotter, om inte farfar och barnbarn. Ändå blev de kära, gifte sig och bor tillsammans. Allt hände av en slump tack vare den gemensamma passionen för hundar. Första mötet var det kärlek vid första ögonkastet. Sedan började de ringa varandra, skicka e-postmeddelanden och sms.

Först var det tufft, inte bara på grund av åldersskillnaden utan också på grund av avståndet. Faktum är att Jeffrey bodde i Dominikanska republiken medan Alex bodde i USA. Känslan var dock så stark och äkta att de lyckades övervinna alla svårigheter.

Flickans mamma var mycket skeptisk och även rädd för detta förhållande. När Alex åkte för att besöka Jeffrey kom de två till och med överens om ett "hemligt ord" för säkerhets skull. Om flickan skulle ha sagt det i telefon, skulle det ha inneburit att hon var i fara. Lyckligtvis fanns det inget behov av att använda det. Efter bara ett års dejtande gifte sig paret. De bryr sig inte om vad andra tycker. Deras förhållande är starkare nu än någonsin. De två delar även många passioner som att skriva och måla.

Visst är hindren inte över för Jeffrey och Alex. Samhället kommer att fortsätta se dem som en dåligt matchad duo, nästan ett "onaturligt" par. Deras kärlek är dock äkta och låter sig inte påverkas av någonting eller någon.

Trots morgondagen och vad som kan ske är de lyckliga eftersom de älskar varandra.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack