En kvinna adopterade sin vänninas 4 döttrar efter det att hon avlidit i cancer - en rörande berättelse om omtanke och lojalitet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna adopterade sin vänninas 4…
En kille ägnar sitt liv åt att ta hand om sin fru som befinner sig i ett vegetativt tillstånd - en berättelse om kärlek och mod En kvinna dör strax efter förlossningen och hennes sörjande man väljer att ta över hennes blog som hon påbörjat under graviditeten

En kvinna adopterade sin vänninas 4 döttrar efter det att hon avlidit i cancer - en rörande berättelse om omtanke och lojalitet

Av sofia
1.031
Advertisement

En mycket populär aforism, vars författarskap försvinner bland anonyma författare, memes och TV-serier lyder "vänner är familjen vi väljer". Det kan låta som en tillgjord fras men sanningen är att det för vissa människor är ren verklighet.

När du har turen att träffa någon så speciell, bortom din partner, betyder det att du har fått en av de största gåvorna man kan få i livet. Denna berättelse handlar om känslomässiga band, viljestyrka, löften och livets kraft.

image: Rico Ruffino

Laura Ruffino och Liz Diamond har varit bästa vänner sedan barndomen. Lika men samtidigt olika var de den delen som den andra saknade för varandra. På gymnasiet flyttade Liz från Buffalo till Kalifornien, men de höll konstant kontakt. Här födde hon sina tre första flickor och återvände sedan till sin hemstad när hon var gravid med sitt sista barn. Laura hade fått två, vilket gjorde att hennes Grace praktiskt taget växte upp med Tara Diamond.

År 2014 fick Liz reda på att hon hade en hjärntumör i slutstadiet. Hon blev inlagd på sjukhus, men under de tidiga stadierna av sjukdomen ville hon inte veta i vilket tillstånd hon faktiskt var. Att få en negativ diagnos skulle ha hindrat henne från att kämpa och lyckas vara klartänkt.
 

image: Daily Mail

Allt eftersom dagarna gick blev hennes hälsa allt sämre. Hon kände att tiden höll på att ta slut och bad sin vän ta hand om hennes barn när hon var borta. Bland tårarna svarade Laura "ja" utan att tveka en sekund. I själva verket var det en tanke som hon redan kände växa inom sig och det var som om hon bara hade gått och väntat på att Liz skulle fråga henne. Rico, hennes man, tyckte att det enda rätta var att uppfylla hennes önskan.

Det har varit en lång och svår resa. Liz döttrar Samona, Tara, Ella och Lilyan, visste fram till slutet aldrig hur allvarlig situationen var. Under hela den tiden försökte Laura introducera möjligheten att leva under samma tak för att få flickorna att vänja sig vid tanken.

Advertisement
image: Rico Ruffino

Liz avled den 4:e april 2017. Det var en mycket hård dag och ett tufft år överlag. Så många utmaningar att möta och förändringar att anpassa sig efter. Flickorna fick acceptera att deras mamma inte längre fanns där. Laura och Rico gick från att ha två döttrar till att fostra 6 stycken. Slutligen var det svårt för Lauras biologiska döttrar, Isabella och Grace, att inse att deras föräldrar nu skulle behöva dela sin tid och kärlek med andra människor. Det tog lång tid, men i slutändan löste sig allt.

Nu har Laura 6 vackra flickor som betraktar varandra som systrar. Även om Liz inte kan vara med dem fysiskt, förblir hennes ande alltid nära dem. En del av henne fortsätter att leva i deras minnen och i styrkan av en vänskap som var starkare än all smärta.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack