Hon jobbar som "bud" tillsammans med sina små döttrar - berättelsen om en exceptionell mamma - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon jobbar som "bud" tillsammans med…
10 djur som får ditt hjärta att smälta med bara en blick 12 roliga bilder som visar hur komiska och söta våra husdjur kan vara

Hon jobbar som "bud" tillsammans med sina små döttrar - berättelsen om en exceptionell mamma

26 Augusti 2020 • Av sofia
10.110
Advertisement

Att vara mamma är en enorm gåva men också ett enormt ansvar. Du slutar tänka på dig själv och sätter dina barn framför allt annat. De måste matas, uppfostras och skyddas. Allt detta kräver mycket arbete.

Men det är under sådana omständigheter som varje kvinna upptäcker att hon har otroliga resurser inom sig och att hon är kapabel till att klara varje prövning. Här är en berättelse som verkligen beskriver en mammas exceptionella styrka.
 

Lada Koroleva bor i Ryssland med sina två döttrar, en två år gammal och den andra bara några månader gammal. Hon har alltid varit tvungen att klara sig själv. Hon kunde aldrig räkna med sin familj, så hon lämnade hemmet när hon bara var 17. Hon träffade en man som hon gifte sig med och som hon fick en dotter med. Men medan hon försökte se till att de hade mat på bordet, slösade mannen sin tid och sina pengar på att spela poker på nätet.

Leda försökte uthärda så länge hon kunde, men sedan beslutade hon sig för att lämna honom. Under tiden föddes emellertid den andra dottern, så hon var praktiskt taget ensam och var tvungen att ta hand om allt. Flickan är nu 19 år och arbetar med att leverera mat. Eftersom hon inte hade någon att lämna flickorna hos, tvingades hon ta dem med sig dem på varje skift.

Advertisement

Hennes historia började bli viral när hon publicerade bilder på sig själv med ryggsäckar fulla av mat att leverera, tillsammans med barnvagnarna med sina döttrar i. Under flera månader har Leda lyckats upprätthålla denna otroliga rutin, allt för att överleva och försörja sina barn. Många som fick höra talas om hennes situation hjälpte henne genom att förse henne med blöjor och annat som hon skulle kunna behöva.

Någon anklagade henne för att ha utnyttjat flickorna för att lura människor och ta emot välgörenhet från dem, men Leda fortsätter framåt på sin vandring och låter folk skvallra. Sedan lång tid tillbaka söker hon nu efter ett stabilt jobb och framför allt efter ett arbete som hon kan utföra hemifrån. På detta sätt skulle hon inte längre behöva släpa runt på  två små flickor i Moskva.

De som kritiserar henne är i tydlig minoritet jämfört med alla de som hejar på henne och som hoppas att hon snart kommer att hitta någon form av balans och stabilitet i sitt liv. Berättelsen visar vad en mamma är kapabel till. Samtidigt får den oss att fundera över värdet och medvetenheten om att föra ett nytt liv liv till världen, för när du gör det måste du också göra allt för att ta hand om det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack