Han blev utslängd och tvingades sova i bilen i 4 år, nu har den här killen lyckats köpa sig en villa - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han blev utslängd och tvingades sova…
Lejonpappan möter sin unge för första gången, bilderna är urgulliga Pojkvännen gör slut på grund av hennes utseende, hon förlorar 80 kg och förändrar sitt liv

Han blev utslängd och tvingades sova i bilen i 4 år, nu har den här killen lyckats köpa sig en villa

Av sofia
1.502
Advertisement

Ibland kan de sorgligaste och svåraste situationerna som vi befinner oss i ge oss den största drivkraften för att agera och ta tag i vårt liv med en styrka och ett mod som vi kanske inte ens trodde att vi hade. Detta bevisas tydligt av flera exemplariska berättelser, till exempel den om Chris Atoki, som vi nu ska berätta för er.

Denna 24-åriga kille har visat världen - och först och främst sig själv - att även i de ögonblick då man tror att det inte finns något mer att göra, är det möjligt att komma på fötter igen och göra några uppoffringar för att återigen finna sin värdighet, stolthet och inre lugn. Från att ha varit en hemlös man som tvingades bo i sin bil utan ett öre, lyckades den här unga mannen göra det otänkbara.
 

I flera år har Chris liv inte alls varit enkelt. Han klev upp tidigt för att studera och arbeta, övertygad om att en bättre framtid snart skulle komma. Detta var inte fallet eftersom han fick sparken och kunde inte hjälpa sin familj ekonomiskt längre. Förhållandet med hans mamma försämrades och efter ett allvarligt gräl, kastade mamman ut honom hemifrån. Eftersom han inte visste vart han skulle ta vägen, flyttade killen först tillbaka till sin mormor, sedan till sin flickvän, men i båda situationerna skapades problem.

Han hade förlorat allt och tvingades bosätta sig i sin bil på ett köpcentrums parkeringsplats. Han var nu en hemlös man. I fyra långa år sov han på gatan och det var vid den tidpunkten som han ville ta sitt liv. Men när han tittade sig i spegeln bestämde han sig för att det inte var rätt sak att göra och att han själv var den enda personen han kunde räkna med för att förändra något. Så med styrka och mod började han utföra dussintals olika jobb och sakta men säkert började hans ekonomiska situation förbättras.

Chris började tjäna pengar och lade undan det han skulle behöva för att fortsätta studera och uppfylla sin dröm om att köpa ett eget hus. Med enorm uppoffring lyckades han få jobb för ett madrassföretag och fortsatte under tiden att studera och gick så långt som att bli lärarassistent. Det blev bättre för Chris som slutligen fick ett nytt och bra jobb och äntligen befann han sig i en ekonomisk situation som tillät honom att börja tänka på att köpa hus och bilda familj och det gjorde han också.

Advertisement

Fyra år från den dag då han blev utkastad hemifrån lyckades denna ihärdiga och beslutsamma kille köpa sitt eget hus för ett värde av 350 000 dollar som är symbolen - för honom och för alla i hans situation - om hur uthållighet, viljestyrka och självförtroende verkligen är nycklarna som lyckas öppna nästan varenda dörr. Allt som krävs är att man tror på sig själv och försöker, oavsett vilket mål man vill uppnå. Det är det enda sättet för att slippa  ångra någonting. Om du inte tror det, fråga Chris.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack