En busschaufför blir attackerad och dödad av några passagerare som vägrade ha på sig munskydd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En busschaufför blir attackerad och…
Om en person inte söker dig behöver det inte betyda att den är upptagen, det kan också vara så att den inte saknar dig Katten är så rädd för att gå till veterinären att den alltid förflyttar sig tillsammans med sin gosedjursdrake

En busschaufför blir attackerad och dödad av några passagerare som vägrade ha på sig munskydd

Av sofia
1.231
Advertisement

Nyheterna från hela världen är fulla av fall där anställda inom kollektivtrafiken skadas eller till och med förlorar sina liv på sitt arbete. Ibland är de skyldiga helt enkelt individer som reser utan biljett.

Under andra omständigheter ingriper de för att försvara mer utsatta människor som exempelvis kvinnor eller äldre människor, från tjuvar eller människor som är våldsamma eller skadliga.

via: CNN

I juli 2020, i staden Bayonne, i sydvästra Frankrike, dödades en busschaufför på grund av de hårda slag som han fått av vissa passagerare. De reagerade med otroligt och framförallt omotiverat våld på chaufförens begäran om att bära munskydd enligt vad som föreskrivs i de nuvarande säkerhetsnormerna i samband med Covid-19.

Philippe Monguillot, som är förarens namn, var 59 år gammal och dog efter 5 dagars lidande på sjukhuset. Två män i 20-års åldern har identifierats som ansvariga och har anklagats för mordförsök. Två andra passagerare anklagades för att inte ha ingripit, för att ha bevittnat händelsen utan att göra något.

En femte person ansågs vara ansvarig för att ha försökt dölja en av de misstänkta. Tusentals människor samlades efter händelsen ute på gatan, klädda i vitt, för att delta i en marsch för att hedra Monguillot. Både borgmästaren i staden Jean-Rene Etchegaray samt den franska premiärministern Jean Castex, har alla bittert fördömt denna barbarisk handling både genom att beklaga sorgen och uttrycka sin närhet till familjen.

Händelsen väckte en stor debatt om säkerheten för anställda inom kollektivtrafiken både på väg och järnväg. Diskussionen gick sedan ännu längre och började tala även om samhällets ansvar. En stöld eller ett rån, även om det inte är acceptabelt, kan ha sin förklaring i ett behov. En sådan gest är däremot totalt meningslös och bara resultatet av en medfödd ondska och av en mer och mer utbredd farlig sociopati.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack