De vill avliva en gammal hund för att de tröttnat på den, men veterinären vägrar och tar med den till ett djurskyddshem - TittaPaVideon.se
x
De vill avliva en gammal hund för att…
Finn ett fel så fort som möjligt, sätt dig själv på prov med det här roliga visuella testet En gammal stamkund lämnar 50.000 och en bil till sin favoritservitris

De vill avliva en gammal hund för att de tröttnat på den, men veterinären vägrar och tar med den till ett djurskyddshem

14 Juli 2020 • Av sofia
12.723
Advertisement

Uttrycket "hunden är människans bästa vän" gäller tyvärr inte alltid för alla människor. Dagens berättelse handlar om just detta. Ofta belönas faktiskt den ovillkorliga kärleken från ett husdjur inte med samma tacksamhet. Det kan hända att ett djur som ägnat hela sitt liv åt sin ägare helt enkelt kastas bort som ett begagnat eller trasigt föremål. Lyckligtvis finns det de som vet värdet på djur och precis som en samlare tar hand om sina ovärderliga skatter.

image: Old Dog Home

I Atlanta, USA, vände sig en familj till en veterinär för att få sin hund avlivad. Detta extrema beslut är vanligtvis förknippat med upprepade episoder av aggression eller ett på något annat sätt farligt djur. Den här gången hade ägarna emellertid helt enkelt "tröttnat" på att ta hand om den och ville bli av med den.

Läkaren i fråga valde dock att inte gå med på denna begäran och försökte hitta en annan lösning. Efter en runda telefonsamtal kontaktade han Melissa, chef för Old Dog Home Center. Anläggningen ligger i Conyers, Georgia och är ett skyddshem för hundar som är över 7 år gamla.

Det är en sorts förening för äldre hemlösa eller övergivna djur. Här får de stanna den tid som krävs för att hitta ett nytt hem och leva slutet av sina liv på ett fridfullt sätt.

image: Old Dog Home

Hemmet var egentligen fullt, men när Melissa hörde den hjärtskärande historien, blev hon så rörd att hon lyckades välkomna en till gäst ändå.

Hunden, som senare fick namnet Holly, var mellan 10 och 12 år gammal. Hennes tillstånd var relativt bra, men hon verkade väldigt förvirrad och hade antagligen en lätt infektion. Detta förklarade hennes något konstiga beteende. Melissa tog henne med sig, gav henne den vård hon behövde och överöste henne med kel och gos. Det tog ett tag, men till slut kände sig Holly lugn och säker. När hon är helt botad kommer hon att kunna adopteras och den här gången av någon som kommer att älska henne för alltid!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack