Föräldrarna fångar det magiska ögonblicket då en gigantisk blå fjäril sätter sig på dotterns huvud - TittaPaVideon.se
x
Föräldrarna fångar det magiska ögonblicket…
Han klättrar varje kväll upp till fönstret på det sjukhus där hans mamma är inlagd för att vara nära henne till slutet En kvinna upptäcker att hon väntar trillingar, en typ av graviditet som sker en gång på 200 miljoner

Föräldrarna fångar det magiska ögonblicket då en gigantisk blå fjäril sätter sig på dotterns huvud

23 Juli 2020 • Av sofia
1.738
Advertisement

Naturen visar ofta misstro mot människans närvaro och det är allt mer sällsynt att se en interaktion mellan människor och djur i dagsljus. Men när det gäller barn verkar det som om naturen inser den renhet och uppfinningsrikedom som särskiljer en liten människa... så pass mycket att till och med en gigantisk och vacker fjäril kan komma nära och vila sig på pannan hos ett barn som bara är ett par månader gammalt. Just detta hände på ett zoo i San Diego, som en familj hade besökt för att låta sina barn se några av huvudpersonerna i djurriket på lite närmare håll.

Även i djurparker är det emellertid sällsynt att ett djur kommer så nära och på något sätt interagerar med människor. Men som det framgår av videon verkar det som om ett vackert exemplar av en fjäril, som graciöst flög genom djurparken, valde att vila på pannan på en söt liten flicka på bara några månader.

Fjärilen blev kvar på flickans huvud i nästan en hel minut, ostörd och välkomnad av flickans föräldrar som försökte odödliggöra händelsen. Då och då öppnade fjärilen sina vingar med sin otroliga djupblå färg och fötrollade alla närvarande. Flickan själv verkar inte inse vad som händer, men kommer säkert en dag att kunna titta på videon från detta spännande möte.

Tags: DjurMärkligtBarn

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack