En kvinna utan munskydd förolämpar kunder och personal i en mataffär när de ber hennen ta på sig den - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna utan munskydd förolämpar…
Den här hunden sätter sig varje dag framför staketet för att få sin En 4-årig flicka donerar sin benmärg till sin lillebror som lider av en ovanlig sjukdom och räddar hans liv

En kvinna utan munskydd förolämpar kunder och personal i en mataffär när de ber hennen ta på sig den

Av sofia
1.298
Advertisement

Bland de federala staterna som drabbats mest av Covid-19-pandemin i USA har vi Kalifornien. Framförallt betalar staden Los Angeles ett högt pris med antalet smittade, sjukhusinläggningar och dödsfall på grund av virusets spridning. Av detta skäl har de flesta av statens kommersiella verksamheter krävt att medborgarna bär skyddshandskar och munskydd för att skydda sin egen hälsa och andras.

I samband med invigningen av Trader Joe i Los Angeles, den amerikanska stormarknadskedjan, ställde sig många flitigt i kö för att komma in i den stora mataffären och handla, alla med munskydd. Plötsligt kom en oidentifierad kvinna in i mataffären och inte bara trängde hon sig före i kön, men tog även av sig munskyddet när hon väl kommit in.

Efter några minuter närmade sig några kunder henne för att be henne ta på sig den obligatoriska masken, men kvinnan började skrika och skälla på både kunder och anställda i den kaliforniska stormarknaden med påhittade ursäkter för att inte göra det.
 

Kvinnans utbrott, filmades med skådespelaren D. Giles telefon, som var där och shoppade när personalen på ett artigt sätt bad henne att lämna butiken om hon inte tog på sig skyddsmasken. I ett av hans tweets, där han berättade om händelsen, skrev skådespelaren: "Jag stod i kö för att betala mitt i butiken och jag märkte när hon gick in eftersom hon tog av sig munskyddet och lyfte telefonen för att filma alla i butiken. Sedan såg jag henne ta en korg och börja "handla", men i verkligheten gick hon bara runt för att komma närmare människor."

En aggressiv gest som är mycket olämplig speciellt med tanke på det extrema nödläge som vi just nu alla upplever, om än på olika sätt och i olika sammanhang.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack