En man räddar 5 leriga valpar från en brunn, nu är de en del av hans familj - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man räddar 5 leriga valpar från…
Testa dig själv med det här roliga bildtestet: sök efter den dolda leoparden

En man räddar 5 leriga valpar från en brunn, nu är de en del av hans familj

Av sofia
3.219
Advertisement

Vad skulle du göra om du gick runt på gatan och plötsligt hörde oroande hundskall från vad som skulle kunna vara en grupp hundvalpar? Naturligtvis skulle du på alla sätt försöka ta reda på vart ljudet kom ifrån och försöka förstå om det gick att hjälpa dessa djur på något sätt,  detta är just vad som hände med Surachet Klaewkla, en kille i Thailand som blev huvudpersonen i en minst sagt absurd historia om räddningen av 5 övergivna hundvalpar!

För Surachet verkade det vara en dag som alla andra. Han gick runt på gatan när han plötsligt hörde någon skälla svagt, det lät som hundar som behövde hjälp, men pojken kunde inte förstå vart ljudet kom ifrån. Tillslut gick han fram till en avloppsvattenbrunn och insåg att det var just därifrån som dessa rop på hjälp kom ifrån.

Han gick ner i brunnen och... drog upp 5 valpar som alla var nedsmutsade av lera!

Surachet hade ingen aning om vem som hade kunnat göra något sådant, men han tvekade inte en sekund och tog med sig de fem valparna hem, där hela familjen gjorde allt de kunde för att hjälpa de övergivna djuren. De gav de 5 valparna vatten, mycket mat och tvättade dem noggrant och tog bort all lera som de hade på pälsen.

Advertisement

Även om gärningsmannen bakom denna onda handling ännu inte har identifierats, beslutade Surachet Klaewklas familj att adoptera alla fem. Valparna fick äntligen ett kärleksfullt hem att bo i och äntligen känna sig skyddade av en omtänksam och kärleksfull familj.

Tack vare Surachets räddning och hans stora hjärta fick dessa 5 små valpar en andra chans i livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack