En man räddar ett rådjurskid i skogen och varje gång han slutar klia det på magen "gråter" ungen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man räddar ett rådjurskid i skogen…
En främling hakar fast ett lås i hans piercing och smiter med nycklarna 15 föräldrar inom djurriket som kan visa minst lika mycket kärlek som människor om inte ännu mer

En man räddar ett rådjurskid i skogen och varje gång han slutar klia det på magen "gråter" ungen

Av sofia
4.677
Advertisement

Vad skulle du göra om du träffade på ett litet rådjurskid i skogen, som fastnat i ett taggigt snår, utan sin mamma? Vi är nästan säkra på att du inte skulle dra dig för att försöka hjälpa djuret att befria sig och försöka hitta mamman. Eller så skulle du kanske ta rådjuret i famnen och vagga det. Detta i alla fall mer eller mindre vad Justin Lewis gjorde, en man i Kentucky som räddade ett rådjurskid tillsammans med sin kollega som tillfälligt hade tappat bort sig i skogen.

via: ABC News

Justin Lewis och en kollega arbetade nära en skog i Kentucky för att frigöra en passage och sedan installera en kraftledning, när de plötsligt stötte på ett litet rådjur som hade kommit ifrån sin mamma och fastnat i ett taggigt snår. Justin kunde inte låta bli att försöka trassla ut det lilla djuret från snåret och i väntan på att få reda på vart mamman hade tagit vägen, tog han det i famnen. Scenariot var både roligt och gulligt!

Justin kommenterade händelsen så här: "Han följde efter oss i circa en timme på jobbet som en borttappad hundvalp tills jag plötsligt såg ett rådjur som tittade på oss från berget. Eftersom jag antog att det var mamman, bar jag upp ungen halvvägs i backen medan hon tittade koncentrerat. Jag satte ner den och den sprang rakt mot henne och sedan gav de sig av tillsammans."

Videon som har publicerats på YouTube och har blivit populär på nätet visar det lilla rådjuret i Justin's famn som, så fort mannen slutar klia ungen på magen och försöker sätta ner den "gnäller" som om den inte vill bli lämnad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement

Missa Inte

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack