En 90-årig kvinna vägrar kemoterapi och bestämmer sig för att resa runt i Usa tillsammans med sin familj - TittaPaVideon.se
x
En 90-årig kvinna vägrar kemoterapi…
Far- och morföräldrar är en trygghet för sina barnbarn och deras närvaro kan hjälpa dem att växa upp på ett bättre sätt 10 desperata fall där folk har försökt skapa snygga ögonbryn med förfärliga resultat

En 90-årig kvinna vägrar kemoterapi och bestämmer sig för att resa runt i Usa tillsammans med sin familj

25 Juni 2020 • Av sofia
864
Advertisement

När vi når den ödesdigra 90-års gränsen har vi levt ett helt liv på riktigt. I denna ålder har man upplevt både tragedier och smärta, men även leenden och skratt. Ett liv som i sin helhet dock fortfarande kan bjuda på överraskande och oväntade känslor. Norma fyllde 90, men år 2015 förlorade hon sin 67-åriga make. Under tiden fick hon även diagnosen livmodercancer som skulle ha inneburit en mycket känslig kirurgisk operation.

via: Express

En operation som skulle ha inneburit långa cykler av radio- och kemoterapi för Norma. Kvinnan fattade sedan ett modigt beslut, nämligen att ta avsked från alla sina vänner på vårdhemmet där hon bodde och återförenas med hela sin familj för en spännande sista resa runt Usa... i en bekväm husbil!

Att förlora sin 67-åriga make och få en svår diagnos samma år för Norma var droppen. Under tiden hade hon hunnit fylla 90 år så att genomgå en mycket svår kirurgisk operation och sedan genomgå oändliga cykler av kemo och strålbehandling inte längre ett alternativ, utan en fråga om personligt val.

Så Norma valde att leva sina sista dagar tillsammans med hela familjen och resa med husbilen.

Advertisement

Till en början var Normas familj inte helt övertygad om den gamla damens val, men i slutändan förstod de att de inte kunde hindra henne. Det var trots allt hennes sista månader i livet så de plockade fram den nya husbilen igen och följde med Norma på en spännande resa runt Usa med Michigan som startpunkt!

Norma och hennes familj har rest runt i 6 mycket långa månader i det vackra Usa och därefter tog de även en liten runda för att besöka Kina!

Under alla dessa månader har Norma aldrig haft smärta eller lidit av sin sjukdom och hela familjen har varit glad.

Tillsammans med medlemmarna i sin kärleksfulla familj besökte Norma Rocky Mountains, många nationalparker, staden New Orleans och delstaten Florida, samt tog till och med en resa på en varmluftsballong som tillät henne att njuta av utsikten ovanifrån som vi är säkra på att hon aldrig kommer att glömma!

Advertisement

Tyvärr kunde Norma inte uppfylla sin önskan att leva längre än 90 år, med tanke på att några månader efter att ha återvänt från den äventyrliga resan och strax innan hon han fylla 91, avled Norma...
 

Och ändå, trots sorgen, håller Normas familj fortfarande arvet och minnet av den äventyrliga och modiga amerikanska mormorn vid liv. Facebooksidan Driving Miss Norma, som i månader har berättat om den äldre damens resa med sin familj genom bilder och fotografering, har nått och överskridit 5000 följare.

Advertisement

Mormor Normas arv kommer att leva vidare för alltid och en av hennes favoritfraser som vi alla kommer att minnas i våra hjärtan och som kommer att vara ett föredöme för alla under de kommande åren är detta: "Fortsätt framåt varje dag, det är allt."

Trevlig resa Norma!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack