En 64-årig man bestämmer sig för att tillbringa resten av sina dagar som pensionär på ett lyxhotell - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 64-årig man bestämmer sig för…
Den här makeupartisten lyckas förvandla kvinnors ansikten med hjälp av lite ögonskugga och några pensel Hemmagjord färskost - ett enkelt recept med bara 3 ingredienser

En 64-årig man bestämmer sig för att tillbringa resten av sina dagar som pensionär på ett lyxhotell

Av sofia
1.549
Advertisement

Vilka är dina planer för när du kommer att nå din svårförtjänta pension? Ta en trevlig resa till den plats du har drömt om att besöka under hela livet? Dra dig tillbaka kanske på landsbygden, vid havet eller i bergen? Eller bo på ett lyxhotell resten av dina dagar för en överkomlig siffra? En 64-åring från Texas i USA vid namn Terry Robison har beslutat att tillbringa sin pension på ett Holiday Inn Hotel.

via: USA Today

Efter att ha gjort en uträkning förklarar han i ett Facebook-inlägg som blev populärt på nätet, att i stället för att spendera 188 $ per dag på ett ålderdomshem skulle han bara betala 60 $ på hotellet, mindre än hälften av kostnaden. Hans råd? Kombinera erbjudandet för långvistelse och rabatt för äldre, inklusive frukost eller till och med "happy hours" när priserna ligger under genomsnittet.

Genom att göra så kommer Terry Robison att spendera endast $ 60 per dag, plus 128 för andra dagliga tjänster såsom tvätt och naturligtvis måltider. I sitt inlägg skriver Terry: "Ingen vårdhem för oss, vi kommer att boka ett rum på ett Holiday Inn!"

Förutom att ha tillgång till ett hotellrum, kan Terry Robison använda Holiday Inn's pool, gym och bastu. En annan fördel är att man till exempel har många exklusiva produkter till sitt förfogande som duschkräm, schampo, tandkräm eller till och med rakkniv. Dessutom kommer ditt rum att rengöras regelbundet tack vare hotellservicen. När det gäller hälsan verkar 60-åringen redan ha planerat allt. "Hotellpersonalen kommer och kontrollera att allt är bra och om det inte är så ringer de efter en ambulans... eller bårhuset" skämtar Terry.

Dessutom tog pensionären hänsyn till resor och kostnader som detta kunde medföra, så han valde ett hotell som ligger nära en gratis busslinje för äldre människor. Kort sagt, det verkar som om Terry Robison från Texas verkligen har tänkt på allt för att leva ett drömliv under pensionen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack