Salvia och rosmarin avlägsnar negativ energi enligt de amerikanska urinvånarnas tradition - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Salvia och rosmarin avlägsnar negativ…
Att be om ursäkt utan att förändras kan vara ett sätt att manipulera någon psykiskt Den här mormorn stod inte ut längre så hon klädde ut sig till enhörning för att kunna krama om sina barnbarn

Salvia och rosmarin avlägsnar negativ energi enligt de amerikanska urinvånarnas tradition

Av sofia
558
Advertisement

Enligt den amerikanska urbefolkningens tusenåriga tradition är det att bränna vissa aromatiska växter en symbol för rening av själen och miljön från negativa energier. Den ritual som de brukade genomföra bestod av att binda samman växter eller örter med bomullsrep, såsom tallkvistar och salvia. Dessa växter torkades först, sedan brändes de för att låta den regenererande röken spridas i miljön.

Även om det kanske för vissa kan vara svårt att hitta tallkvistar är det inte särkskilt svårt att göra salvia och rosmarinpinnar för att rena luften och få bort negativa energier, hjälpa oss att slappna av, öka koncentrationen och varför inte, också för att rena luften. Allt du behöver göra är att skaffa några kvistar salvia och rosmarin och sedan lägga dem ovanpå varandra tills du har bildat formen av en tjock pinne som sedan kommer att förlora mycket volym när den torkar.

Fäst sedan ändarna på pinnen med två knutar med hjälp av en bomullstråd, låt sedan salvian och rosmarinen torka i några dagar.

Efter några dagar är allt du behöver göra att tända en av ändarna på pinnen med ett ljus eller en tändare och sedan är det klart! Den intensiva doften av denna rökelse som anses vara "shamanisk" enligt den amerikanska urbefolkningens tradition och kultur kommer att rena luften, hjälpa dig att koppla av, koncentrera dig och ta bort negativitet!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack