Den här pappan visar hur han lyckas få sin son att sluta gråta på 18 sekunder

av sofia

19 Februari 2022

Den här pappan visar hur han lyckas få sin son att sluta gråta på 18 sekunder
Advertisement

Nyblivna föräldrar har vanligtvis ett återkommande problem gemensamt, särskilt under den första perioden av ett barns uppväxt: det hysteriska gråtet som kan bryta ut plötsligt, när som helst på dygnet. Bebisar gråter och det är normalt, men ljudet av deras skrik är värre än en tortyr för mammor och pappor som alltid skulle vilja se dem lugna. På TikTok delade en pappa en superenkel metod med vilken han kan lugna ner sin bebis på bara 18 sekunder. Du läste rätt, - på mindre än en halv minut lugnar sig bebisen och slutar skrika. Magi? Nej, och låt oss kika på varför.

via TikTok / tuquedaddy

TikTok / tuquedaddy

TikTok / tuquedaddy

Det är oundvikligt att ett barn kommer att gråta, även för att under de första månaderna av livet är det genom gråt som bebisar kommunicerar många av sina behov: hunger, törst, obehag på grund av en smutsig blöja, trötthet, osv... Allt detta går självklart att lösa när källan till barnets obehag har upptäckts, men vad ska man göra i alla de fall där det inte verkar finnas någon uppenbar orsak som stör dem? När du har försäkrat dig om att din bebis inte gråter av hälsoskäl finns det några knep som kan vara användbara för att lugna ner honom "omedelbart". Om det inte tar slut kan barnets gråt verkligen vara hjärtskärande för föräldrarnas öron och framför allt förödande för barnet själv.

Jonathan, som går under namnet "Tuque Daddy" på TikTok, visade hur han kan lugna sin 2 månader gamla son med några enkla drag. Först låter han barnet korsa armarna, som i en kram, och lägger en hand på dem och med den andra handen vaggar han sonen och håller honom under blöjan.

Advertisement
TikTok / tuquedaddy

TikTok / tuquedaddy

I videon syns tydligt hur barnet omedelbart lugnar ner sig när pappan lugnar honom på detta sätt. På mindre än 18 sekunder gråter inte barnet längre och detta är en stor lättnad för både honom och hans pappa!

Även du kan försöka lugna ditt barn eller barnbarn med dessa enkla steg och se om det fungerar. Låt oss få veta vad du tycker!

Advertisement