En mamma fick en genialisk idé på hur hon skulle lyckas få sin dotter att sova när hon inte är där och nu har tusentals kvinnor tagit efter

av sofia

08 April 2019

En mamma fick en genialisk idé på hur hon skulle lyckas få sin dotter att sova när hon inte är där och nu har tusentals kvinnor tagit efter
Advertisement

Att få barn är en stor glädje, men samtidigt är det ett ansvar som kräver tid och energi hela tiden från föräldrarna, åtminstone så länge barnet är nyfött.

Även om barn sover mycket, så ska du inte tro att de kommer att lämna dig någon tid att ägna åt dig själv. Så fort du lägger ner den sovande bebisen i sängen, kommer du kanske hinna nå dörren innan du hör ditt barns desperata gråt efter dig.

Hur mycket varje barn än är sin mammas stora kärlek har hon också rätt till en dusch - och med denna fantastiska strategi som denna australiensiska mamman har utarbetat, kan du också få njuta av en.

Advertisement

Parenting level 100 unlocked. #genius

Pubblicato da Babyhintsandtips su Martedì 6 novembre 2018

Hennes namn är Melissa Dyktstra, hon är från Australien och hon fick en otroligt bra idé för att låta sin dotter Olivia sova i hennes frånvaro. Precis som vilken nyfödd som helst sökte den lilla tjejen fysisk kontakt med sin mamma, även när hon sov, med resultatet att Melissa inte längre verkade ha tid för sig själv.

Fram tills att hon plötsligt en dag fick en idé: hon tog en diskhandske och blåste upp den och ersatte sin hand med den på Olivias sovande lilla kropp och magiskt nog märkte barnet ingenting och fortsatte att sova lugnt.

Melissa tog en bild av detta magiska ögonblick och delade det på facebook: "Det har gått 20 minuter och hon har inte märkt något än. När hon gör det blir hon antagligen arg, men nu måste jag faktiskt dricka kaffe!! "

Advertisement

Så Melissa berättade att hon hade fått tid för att ta en dusch och dricka kaffe - en riktig lyx för en nybliven mamma.

Melissa uppfinning har uppskattats av många andra mammor som söker råd på webben för att hantera sina små barn. Abigail Rivera Garcia fyllde till exempel en latexhandske med ris, vilket gav samma effekt som för Melissas mamma.

Ett tips vi vill ge er är att byta ut plasthandsken mot en i bomull, säkrare och mer hygienisk och att njuta av de välförtjänta 20 minuternas frihet, men utan att överdriva för mycket med kaffet under ditt barns nästa tupplur ;)

Advertisement