En miljardär spenderar alla dotterns bröllopspengar på att bygga lägenheter åt hemlösa - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En miljardär spenderar alla dotterns…
En söt hund tar hand om övergivna katter på ett djurstall som om han vore deras mamma En man tar av sig strumpor och skor och ger dem till en hemlös han ser på gatan

En miljardär spenderar alla dotterns bröllopspengar på att bygga lägenheter åt hemlösa

Av Sara Lindblad
2.947
Advertisement

I indisk kultur är det normalt att lägga en stor summa pengar i samband med bröllop. När dottern till denna historias huvudperson planerade sitt bröllop, så förväntade sig därför alla att fadern gärna skulle lägga sina miljoner på den stora festen. Men så blev det inte. Miljardären Ajat Munot har en dotter vid namn Sheyra och han hade lagt undan 11 miljoner dollar till hennes bröllop, men sen hände något som inget förväntade sig.

via: Telegraph
image: Boom/YouTube

Miljardären beslutade faktiskt att lägga de 11 miljonerna till dotterns bröllop på välgörenhet. Mannen har alltid tänkt på de oräkneliga hemlösa i Indien, och det var därför som han beslutade att lägga summan på att låta bygga 18 bostäder till åt hemlösa, utöver de 90 som han tidigare låtit bygga under åren.

Husen som Munot låtit bygga är inte särskilt stora; de har två fönster och alla nödvändigheter som en normalfamilj behöver: rent vatten, el och uppvärmning; de är egentligen inte stora nog åt en stor familj, men för de oräkneliga hemlösa indierna innebär de en ovärderlig gåva.

image: Boom/YouTube

Lägenheterna ligger på rad och ytterväggarna är bruna och vita. För att nå ytterdörren går man upp för en liten trappa. Husnumren är målade i gult för att göra husen lite gladare och på utsidan finns även nog med plats för att barnen ska kunna leka där. Det finaste av allt var att de nya husen invigdes just på dotterns bröllopsdag. 

Dottern, å sin sida, blev inte alls upprörd över att fadern beslutat ge den enorma summan till välgörenhet; samma dag överlämnade far och dotter tillsammans husnycklar till 200 tacksamma hemlösa. Vi är säkra på att även dottern är tacksam för gesten som gjorde hennes bröllopsdag till en sådan viktig dag!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack