Far och son återskapar samma foto efter 20 år: åren går men kärleken består - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Far och son återskapar samma foto efter…
En gammal blind och döv hund skyddar en 3-årig flicka som gått vilse i skogen genom att assistera hjälpen att hitta henne En ensamstående pappa har inte pengar att betala för handlingen: en kvinna i kön erbjuder sig att betala

Far och son återskapar samma foto efter 20 år: åren går men kärleken består

Av Sara Lindblad
612
Advertisement

Vem gillar inte att sitta en stund och bläddra i gamla familjealbum? Nuförtiden är det kanske inte så vanligt, med tidens digitalisering och utan framkallade fotografier, men när vi har turen att finna någon souvenir från förr är det alltid en god idé att stanna upp och minnas det som varit.

Bakom varje gammalt fotografi finns en historia, en händelse, en period, en högtid eller bara en helt vanlig dag. Och  det finns gott om folk som får lust att ...aktualisera gamla tryckta foton och återleva dem idag. Precis det gjorde Andrew och hans son Michael.

Det här är Auburn (i staten Washington) där Andrew Gould sen många år jobbar inom polisen. Hans son Michael bestämde sig för att följa i faderns fotspår och blev polis, om än i en annan kår än Andrews. 

Fotot som de två bestämde sig för att återskapa är av den sorten som många fäder och söner speciellt vårdar bland värdefulla minnen. Det är från 1998 och föreställer dem två i bilen, Michael sitter i pappas knä och de är glada och ler mot den som fångade ögonblicket. Många har nog som barn upplevt ögonblick som detta och som i sin spontaneitet verkligen representerar de bästa ögonblicken.

Efter 20 år, i samband med fars dag bestämde sig Andrew och Michael för att aktualisera sin bild. Resultatet? Det ser man på den senaste bilden: roligt och gulligt på samma gång. Michael har ju förstås växt en del sedan bilden från 1998: nu, som vuxen, visar han stolt sin uniform och sitter inte lika bekvämt i pappas knä... Det är sant att mycket förändrats under åren, men en sak är likadan: far och sons leenden; stora av en fin och äkta relation vilken hela världen får se på ett underbart sett. 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack