En kvinna vrickar käken för att hon skrattat för mycket medan hon spelade kort - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna vrickar käken för att hon…
Hemmagjord glass på bara 3 ingredienser utan varken laktos eller fett, perfekt för att kyla ner sig på varma dagar Magkatarr, hur du känner igen och behandlar detta vanliga tillstånd som orsakas av för mycket stress

En kvinna vrickar käken för att hon skrattat för mycket medan hon spelade kort

Av sofia
422
Advertisement

Det som huvudpersonen i denna berättelse säkert kommer att ha lärt sig efter denna lilla olycka är att det är bra att aldrig underskatta faran av att spela kort. Ett medelålders par befann sig inför en lång tågresa från staden Nanning till Qingdao i Kina. En resa på totalt 28 timmar! Vad kan man då göra för att få tiden att gå i dessa fall? Det finns de som passar på att läsa på tåget, de som lyssnar på musik och de som tittar på en film, Jiao och hennes man beslutade sig för att bekämpa tristessen genom att spela kort! Det verkar ha varit ett oerhört roligt kortspel, eftersom Jiao vrickade sin käke efter att ha skrattat för mycket.

via: Dailymail
image: NextShark

Kortspelet mellan Jiao och hennes make slutade inte så bra för kvinnan, även om vi tror att hon höll på att vinna. En känsla som bekräftades av kvinnans man när han återberättade händelsen och hävdade att hans fru hade riktigt bra kort. Kvinnan var så road över sin tur att hon faktiskt "vrickade" sin käke för att hon skrattade och skrek så högt!

image: NextShark
Tågpersonalen meddelade omedelbart närmaste station så att kvinnan snabbt kunde räddas. Lyckligtvis fick Jiao inga allvarligare men, men hon tyckte garanterat att det inte var så kul längre när smärtan började ta över.
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack