Stolta, beslutsamma och mycket generösa - de som är födda i Stenbockens tecken har verkligen mycket att erbjuda - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Stolta, beslutsamma och mycket generösa…
En 3-årig pojke räddar sin äldre granne som av misstag blivit fast i källaren i 3 dagar Den här herrelösa hunden kan inte sluta tacka polisen som matar den under karantänen

Stolta, beslutsamma och mycket generösa - de som är födda i Stenbockens tecken har verkligen mycket att erbjuda

14 Maj 2020 • Av sofia
900
Advertisement

De som är födda i Stenbockens tecken (22 december - 20 januari) har alla en gemensam egenskap, nämligen att de är extremt hårt arbetande människor, som strävar efter fasta mål, med en mycket konkret idé om framtiden både i livet och det arbete som ska uppnås, med en hel resväska full av önskningar och drömmar som ska förverkligas. De är mycket konkreta människor som även döljer en mer öm och söt sida som de ofta inte visar. Här är 7 typiska egenskaper hos de som är födda i detta mycket, kraftfulla stjärntecken.

  • De gillar inte löst snack: Det är meningslöst att skvallra för någon som är född i Stenbockens tecken eller att sprida ogrundade rykten. De gillar inte att höra negativa saker om andra människor och sådant som inte är sant. De är konkreta människor som gillar fakta.
  • De har en ömtålig sida, men visar det inte: Bakom den konkreta och pragmatiska masken är Stenbockarna extremt känsliga och svaga människor. Även om de kan verka kalla och självständiga är detta bara ett sätt att skydda sig mot omvärlden.
  • De är goda människokännare: En blick räcker för att de ska förstå vem de har framför sig. Förutom att de är envisa, är de också mycket empatiska av detta skäl.
  • De kan vara mycket ironiska: Ja, Stenbockar kan också vara mycket ironiska mot människorna i sin omgivning, kanske med en touch av sarkasm som inte alla uppskattar eller förstår.
image: Pexels
  • De tänker för mycket: En av deras "brister" men samtidigt en styrka är det att Stenbockar tänker för mycket. Alltför ofta börjar de fantisera i sin egen värld, planera möjliga och tänkbara scenarion, försöka förstå de människor de håller av. Den pragmatiska sidan hos detta tecken kommer också från deras tankar...
  • De älskar musik väldigt mycket: De kan helt enkelt inte vara utan den. De som är födda i Stenbockens tecken älskar musik villkorslöst i alla dess former, och skulle inte kunna leva utan den!
  • De kan ge utmärkta råd: Känslokalla? Absolut inte, de som är födda i Stenbockens tecken kan ge ovärderliga råd till de människor de älskar. Alltid omtänksamma, närvarande och empatiska.

De som är födda i detta kraftfulla stjärntecken vet verkligen hur man gör sig förtjänt av kärlek och respekt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack