Efter att ha fött 5 valpar överges den här hunden tillsammans med sina ungar i en korg vid vägkanten - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha fött 5 valpar överges…
Olympisk mästare och fotomodell - hon har Downs syndrom och med sin styrka har hon lyckats förverkliga sina drömmar Med polisens hjälp bestämmer sig en florist för att donera osålda tulpaner till patienter på ålderdomshem

Efter att ha fött 5 valpar överges den här hunden tillsammans med sina ungar i en korg vid vägkanten

Av sofia
3.219
Advertisement

Om det finns en sak som aldrig kommer att förändras i världen, även om allt ständigt utvecklas, är det människans ondska och grymhet gentemot svagare varelser. Vem kan vara så grym att den överger en hund som just har fött fem valpar vid vägkanten? De dolda övervakningskamerorna i hemmet hos en volontär som arbetar på ett djurskyddshem i Malaysia fångade verkligen en chockerande scen.

Allt detta ägde rum i staden Johor i Malaysia, när övervakningskamerorna i huset hos en volontär från Kluang Johor Stray Dog Home fångade ett hjärtskärande scenario. En man kliver ut ur sin bil och lämnar en hund på gatan som just fött valpar tillsammans med en korg där de 5 rädda hundvalparna ligger. Även om hundmamman bad ägaren att inte överge henne med sina tassar, klev mannen in i bilen och åkte därifrån.

Volontären bevittnade händelsen som fångats av kamerorna och bestämde sig för att rädda den lilla hundmamman och hennes 5 valpar samt att ta dem till djurskyddshemmet där han arbetar. Genom att göra ytterligare medicinska tester och analyser upptäcktes det senare att den stackars tiken tyvärr led av en sällsynt form av bröstcancer.

En olycklig diagnos under en mycket svår period för den malaysiska tillflyktsorten, med tanke på den enastående mängden övergivna djur på grund av den globala coronaviruspandemin. Djurskyddshemmet vädjar till allmänheten om donationer från befolkningen för att tillhandahålla mat och medicinsk vård till alla de djur som har akut behov av det i detta känsliga ögonblick.

Advertisement

Just nu är tiken och hennes valpar fortfarande på Johors djurskyddshem och omhändertas med kärlek av volontärerna i hopp om att den tidigare ägaren kommer att identifieras och får stå till svars för en sådan hjärtlös handling!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack