Hon besegrar coronaviruset två dagar efter det att hon fyllt 104, ett rekord som ger äldre människor hopp

av sofia

28 April 2020

Hon besegrar coronaviruset två dagar efter det att hon fyllt 104, ett rekord som ger äldre människor hopp
Advertisement

När du har gått igenom mycket i livet verkar coronaviruset endast vara ännu ett hinder som du säkert kommer att kunna övervinna. Den söta 104-åriga damen måste ha tänkt så, som tack vare sin viljestyrka och kärleken till sin familj (liksom all medicinsk behandling hon fick) lyckades besegra det fruktansvärda viruset. Bara två dagar efter det att hon blåste ljuset på sin 104-årsdag testade Vera Mueller, som har bott på vårdhemmet Sauer Health Care de senaste 13 åren av sitt liv, negativt på coronavirustestet.

via Metro

Advertisement
Hon besegrar coronaviruset två dagar efter det att hon fyllt 104, ett rekord som ger äldre människor hopp - 1

Vi befinner oss i staden Winona i Minnesota (USA), på vårdhemmet Sauer Health Care, där Vera har bott under de senaste 13 åren av sitt liv. Den äldre damen började få lite feber, hosta och illamående - tydliga symtom på covid-19 och placerades omedelbart i isolering. Den stackars gamla kvinnan måste ha blivit väldigt glad när hon såg sin son, kyrkans vänner och alla andra släktingar samlas utanför hennes fönster för gratulera henne på avstånd.

Advertisement

Bara två dagar innan hon besegrade viruset, blev Vera 104 år gammal. Självklart skulle ett viktigt datum som detta firas ordentligt, men fortfarande i enlighet med reglerna: social distansering och ingen närkontakt med födelsedagsflickan. För den söta lilla Vera fanns det dock en vacker tårta med orden "Happy Birthday", en stor bukett blommor och ett krya-på-dig kort samt alla hennes vänner och släktingar utanför fönstret som var redo att sjunga en födelsedagssång för henne.

Även om det inte var möjligt att kramas och gratulera varandra personligen fick Vera ändå känna närhet och omtanke från de som står henne nära.

Ett stort grattis till denna charmiga dam!

Advertisement