Han håller sitt barnbarn i famnen för första gången och blir rörd: "Hon har samma namn som sin mormor"

av sofia

16 Januari 2023

Han håller sitt barnbarn i famnen för första gången och blir rörd: "Hon har samma namn som sin mormor"
Advertisement

Morföräldrar är mycket viktiga personer i sina barnbarns liv och, som vi ofta får höra, skulle de göra vad som helst för sina små barnbarn. Ibland "glömmer" morföräldrar nästan bort sina egna barn för att de är för upptagna med att ta hand om sina barnbarn som är deras första tanke. Det är i vilket fall alltid en stark känsla när ett barn kommer till världen, men den blir ännu starkare när till och med en 90-årig morfar börjar le igen inför denna vackra händelse. Dagens historia handlar om just detta.

via Instagram / ashleyklemieux

Advertisement
Instagram / ashleyklemieux

Instagram / ashleyklemieux

Ashley Lemieux delade ett mycket speciellt ögonblick i sitt familjeliv på sin Instagramsida: dagen då hennes 90-åriga morfar höll sitt barnbarn i famnen för första gången, född för bara några månader sedan. Mötet var mycket rörande och betydelsefullt, inte bara för att morfar och barnbarn, två generationer som ligger så långt ifrån varandra, sågs för första gången någonsin, utan också på grund av andra faktorer som gjorde allting ännu mer oförglömligt. Ahsley berättar att morfarn nyligen hade förlorat sin fru, hennes mormor och hans livs kärlek. Förståeligt nog är en man som förlorar sin bättre hälft i den åldern vilsen i sina egna sorgsna tankar och tvingas möta många gråa och enformiga dagar som alla ser likadana ut.

Ashley ville hylla sin mormor genom att döpa sin bebis till Annie Rae, efter hennes mormors namn, Anna. Morfarn, som flög in från Wisconsin bara för att träffa sitt barnbarn, fick en väldigt stark känslomässig reaktion när han tog lilla Annie i famnen.

Advertisement
Instagram / ashleyklemieux

Instagram / ashleyklemieux

En reaktion som filmades och gick rakt in i hjärtat på många Instagram-användare. Ashley förklarade att hennes morfar även reagerade så starkt på grund av den lilla flickans namn: "Han älskade min mormor så mycket och han är vanligtvis inte en person som visar känslor, men att dela en del av hennes namn betydde mycket för honom".

Scenen är mycket vacker och det är omöjligt att inte le eller bli rörd inför två generationer som möter varandra för första gången!

Advertisement