Coronaviruset - en 102-årig mormor och hennes 2-åriga barnbarn blir friska på samma dag

av sofia

17 April 2020

Coronaviruset - en 102-årig mormor och hennes 2-åriga barnbarn blir friska på samma dag
Advertisement

Mormor Pierina är 102 år gammal och under sitt mycket långa liv har hon fått uppleva glädje, sorg och haft en stor och underbar familj. År 1946 flyttade hon från staden Bergamo till Nicolin, en liten by vid portarna till Saint Christophe i Aosta-dalen i Italien, Pierina har alltid varit delaktig i samhället i staden genom sitt arbete som brevbärare. Idag har Pierina Quagliatti en familj bestående av sex barn, tre pojkar och tre flickor och så många som 8 barnbarn och 11 barnbarn. Tyvärr är hela hennes familj isolerad på grund av Covid-19.

via Aosta Sera

Advertisement

::: Idosa de 102 anos e bisneto de dois anos recebem alta no mesmo dia na Itália Idosa nascida em 1918 que sobreviveu à...

Pubblicato da Portal TPOWER.com.br su Martedì 14 aprile 2020

11 av de 14 medlemmarna i Pierinas familj testade positivt för coronaviruset och Pierina själv hade feber och hosta under lång tid. Trots detta, som ett riktigt mirakel, blev inte bara den över 100 år gamla kvinnan frisk från viruset, men på samma dag som hennes födelsedag fick Pierina ytterligare en god nyhet, nämligen att även hennes 2-åriga barnbarn Leonardo blivit frisk från coronaviruset.

En obeskrivlig glädje som Pierina kommenterade så här: "Kriget var värre och under de dagarna led jag mer. Men nu är jag glad över att ha gått igenom det här också." Nu när både hon och hennes barnbarn är friska är hennes största önskan att "få äta alla tillsammans igen, vid samma bord."

En önskan som vi hoppas kommer att bli verklighet snart, kära Pierina!

Advertisement