En katt tillbringar sina dagar framför en mataffär och "tigger" förbipasserande om mat - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En katt tillbringar sina dagar framför…
Coronaviruset - 2 killar slickar på sina händer och sedan tar de på varor i mataffären, polisen spårar dem Den här tjejen fortsätter att mata de herrelösa hundarna i staden där hon bor för att undvika att de svälter ihjäl

En katt tillbringar sina dagar framför en mataffär och "tigger" förbipasserande om mat

Av sofia
7.751
Advertisement

Djur upphör aldrig att förvåna oss. Även om vi tror att vissa tankesätt och en viss dynamik, för dem, är omöjlig att utforma, är det inte ovanligt att man får motsatsen bevisad. Tania Sants, en mexikansk tjej vet detta mycket väl, medan hon handlade i en butik nära sitt hem, såg något som var både roligt och fantastiskt på samma gång.

Huvudpersonen? En mycket intelligent vit kattunge som sitter ensam framför butikens ingång. Som Tania snart insåg satt katten inte alls där av en slump. Tvärtom hade den ett mycket specifikt syfte.

Flickan närmade sig kattungen precis som många av oss skulle ha gjort och klappade den lite. Katten stannade dock inte kvar för att bara se på, utan följde, som om ingenting hade hänt, med henne in i mataffären för att... handla så klart!

Du läste rätt, steg för steg följde katten efter Tania, stannade framför kattmatshyllan och när flickan märkte det, ställde sig katten på bakbenen, som om hon ville ta påsen. Tania bestämde sig för att köpa mat till honom och katten var mycket nöjd med beslutet, så pass att den för att bekräfta att hon valt rätt sort svarade med ett charmigt litet mjau.

Den charmiga episoden filmades på video och delades av Saints på Facebook och väckte leenden och ömhet hos många människor. Varje gång Tania gick och handlade satt den vita katten där och väntade på henne. Flickan bad sedan butiksägarna om information, som bekräftade att det var en herrelös katt som gick dit varje dag för att få folk att köpa mat till honom. hon bestämde sig för att adoptera den och ge den här lilla kissen ett nytt liv och ett nytt hem.

Det stämmer verkligen att när en katt bestämmer sig för något lyckas den på ett eller annat sätt få det den vill ha!

Advertisement

Pubblicato da Tania Sants su Venerdì 20 marzo 2020
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack