Den söta bilden på mannen som hjälper sin fru att färga håret - de är isolerade och är 92 år gamla

av sofia

05 April 2020

Den söta bilden på mannen som hjälper sin fru att färga håret - de är isolerade och är 92 år gamla
Advertisement

Dessa dagar av isolering och obligatorisk karantän lyckas inte hindra sann och äkta kärlek - den som har varat hela livet och som tiden och livets utmaningar har stärkt under lång tid. Det är i de svåraste stunderna vi kan förlita oss på de som älskar oss allra mest och alltid har tagit hand om oss. Det vi upplever på grund av coronaviruset är tyvärr en svår period som tvingar oss att ändra våra vanor eller åtminstone anpassa oss till situationen. Detta äldre par är isolerat, men de ger trots detta inte upp sina små vanor. Frisörerna och skönhetssalongerna är stängda, men den 92-åriga damen vill fortfarande färga utväxten på sitt hår så hennes man, som är i samma ålder, bestämmer sig för att hjälpa henne som ett tecken på sin gränslösa kärlek.

via The Independent

Advertisement

Quest'uomo di 92 anni si prende cura di sua moglie durante la quarantena 👩‍❤️‍👨 Restare a casa significa prendersi cura...

Pubblicato da Il Messaggero.it su Martedì 31 marzo 2020

Detta är ett foto som är en symbol för ren kärlek, tidlös kärlek, som enar i glädje och i smärta. Det är en svår situation som vi tvingas uppleva just nu, men vi gör vårt bästa för att förhindra att detta virus fortsätter att skörda fler offer, låt oss vara hemma så kommer allt att bli bra, förr eller senare. Låt oss under tiden återupptäcka saker och historier som vi trodde var möjliga, men som gör oss till bättre människor.

Dessa två är morföräldrar till Yael Shapira, de är 92 år gamla och är vid god hälsa.

Advertisement
הצינור

הצינור

I alla lägen ser den unga flickans morfar till att hans fru har det bra och att hon känner sig väl omhändertagen. Därför hjälper han henne att färga håret och under tiden tittar hon sig i spegeln för att se att allt går rätt till.

Yael Shapira

Yael Shapira

Ett foto som med rätta har blivit viralt på sociala medier och delats av människor från hela världen. Ett foto som förmedlar all den kärlek som en person behöver och som motiverar oss till att fortsätta och alltid göra vårt bästa.

Advertisement