Två killar hjälper äldre människor under coronaviruspandemin genom att förse dem med mat och toapapper

av sofia

12 April 2020

Två killar hjälper äldre människor under coronaviruspandemin genom att förse dem med mat och toapapper
Advertisement

Lyckligtvis är det inte alla ungdomar som idag uppmärksammar de dumma och farliga trenderna på sociala medier. Många av dem letar efter ett sätt att fördriva tiden särskilt under denna karantänperiod, där risken för att bli "uttråkad" och anta dåliga vanor lurar precis runt hörnet. Dagens ungdomar tänker dock inte acceptera att ständigt bli kritiserade och dessa 2 pojkar i London, vid namn Sam Hornsby och Matty Perry, har beslutat sig för att hjälpa äldre människor under denna coronavirusperiod. De två beslutade sig för att handla matvaror och dylikt för att sedan personligen leverera dem till äldre människor i grannskapet.

via Facebook / Matty Merry

Advertisement

Me and Sam Hornsby have made a few packages for the elderly who may be in need and struggling to get to the shops as...

Pubblicato da Matty Merry su Lunedì 16 marzo 2020

Idén kom till de två unga människorna efter att ha handlat i en av dessa stora brittiska matvaruaffärer som på grund av epidemiens utbrott kämpade för att hålla regelbundna leveranser. Resultatet? Äldre människor med tomma vagnar som inte kunnat få tag på grundläggande varor snabbt nog. Matt och Sam beslutade sig då för att göra det åt dem!

När de såg de desperata scenariona i mataffären insåg de att de var tvugna att göra något: "Det första jag tänkte var att jag inte skulle vilja att något sådant skulle hända mina föräldrar. Det fick mitt hjärta att brista."

Advertisement
BBC Yorkshire

BBC Yorkshire

Ett positivt bidrag till samhället. De två ungdomarna har fått sitt välförtjänta erkännande för sina handlingar och känner sig mycket stolta över den hjälp de lyckats ge.

Advertisement