En sjuksköterska brister ut i tårar när alla grannar går ut från sina hem för att applådera och tacka henne för hennes arbete - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En sjuksköterska brister ut i tårar…
En läkare vägrar krama om sin son på grund av rädslan för coronaviruset, sedan brister han ut i tårar Coronaviruset - En kille lämnar toapapper och handsprit utanför dörren till budbärarna

En sjuksköterska brister ut i tårar när alla grannar går ut från sina hem för att applådera och tacka henne för hennes arbete

Av sofia
11.863
Advertisement

I ett mycket sorgligt och svårt historiskt ögonblick som det hela världen just nu står inför på grund av coronaviruset är det alltid ett nöje att läsa berättelser om medmänsklighet, solidaritet och närhet. Detta stämmer ännu mer när det handlar om människor som under flera dagar har gjort sitt bästa och uppoffrat sig långt bortom vad deras yrke normalt kräver, för att ge hopp och omsorg till många sjuka människor.

Tayla Porter är en av dem. Denna 22-åriga sjuksköterska från Basingstoke, England, var huvudpersonen i en rörande demonstration av uppskattning och tacksamhet från alla sina grannar, en gest som gjorde att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna.

via: Daily Mail

Vi vet hur svårt det är för sjuksköterskor och all sjukvårdspersonal som kämpar mot covid-19 att hantera vardagen. Tayla är en av dem och som många av sina kollegor världen över försöker hon med mod klara den tuffa prövningen vi alla står inför.

Sedan flera dagar tillbaka i England och Spanien har medborgare från hela landet mötts klockan 20 varje kväll för att applådera all sjukvårdspersonal som för närvarande kämpar mot coronaviruset från sina fönster, balkonger och trädgårdar. När flickan lämnade hemmet för att gå till jobbet var klockan emellertid cirka 16:00, så hennes stadsdel beslutade sig för att utföra denna symboliska gest särskilt för henne.

I just love where we live, everyone in our street united to wave Tayla off on her paramedic shift tonight just the boost she needed 🥰 The heroes chocolates and homemade cake were a lovely touch too xx We could hear the applause all the way up Queens Road too This video is exclusively managed by Kennedy News and media. To license or use in a commercial player please contact news@kennedynews.co.uk.

Pubblicato da Ali Porter su Giovedì 26 marzo 2020

Naturligtvis hade Tayla aldrig kunnat förvänta sig något sådant och var inte beredd på att hennes grannar skulle visa henne all denna uppskattning. Ändå beslutade sig män och kvinnor som bor nära henne för att hylla henne på ett så rörande sätt som gjorde att den unga sköterskan brast ut i tårar. Videon har setts runt om i världen och blivit ännu en rörande symbol för den historiska perioden som världen just nu upplever.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack