Kubanska läkare kom till Italien för lättklädda så staden Crema donerar varma tröjor till dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Kubanska läkare kom till Italien för…
Coronaviruset tvingar butikerna att stänga ner så denna florist bestämmer sig för att lägga sina blommor på gravarna på kyrkogården Han kan inte gå ut på grund av karantänen så han skickar sin chihuahua

Kubanska läkare kom till Italien för lättklädda så staden Crema donerar varma tröjor till dem

Av sofia
279
Advertisement

Italien är det land som drabbats mest av coronaviruset efter Kina och humanitärt bistånd kommer just nu från hela världen. Kuba har till exempel skickat en grupp med 50 erfarna läkare till norra Italien för att hjälpa och stötta italienska läkare. De anlände till Italien efter en lång resa, men de underskattade de låga temperaturerna i området under mars månad och kom dit för lättklädda, med otillräckliga kläder för att möta kylan. Det dröjde inte länge förrän staden satte sig i arbete för att förse dem med varma tröjor för att skydda dem från kylan, en nästan obligatorisk hjälp till dem som rest lång väg för att hjälpa de italienska medborgarna.

I norra Italien kan temperaturerna under vintern vara mycket låga och nu för tiden när det inte längre är så stor skillnad på årstiderna fortsätter mars att vara en ganska kall månad. De kubanska läkarna hade underskattat detta, men staden Crema erbjöd genast sin hjälp. Tröjor och rockar samlades in, alla nya plagg som kunde doneras till de 52 kubanska hälsoarbetarna.

Privata medborgare och butiker bidrog till solidaritetssamlingen, så pass mycket att det var nödvändigt att stoppa samlingen. Kort sagt, ett bevis på extraordinär solidaritet.

Advertisement
Tags: RörandeAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack