Eftersom människor är instängda i Milano håller kaninerna på att ta över parker och rabbatter i staden - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Eftersom människor är instängda i…
En flicka blev bokstavligen undanknuffad av människorna som försökte köpa toapapper i en mataffär

Eftersom människor är instängda i Milano håller kaninerna på att ta över parker och rabbatter i staden

Av sofia
2.710
Advertisement

I varje del av vårt land bevittnar vi, tack vare frånvaron av människor, ett märkligt fenomen, nämligen hur djur och naturen snabbt verkar ta tillbaka sina utrymmen, de som vi hade ockuperat med vår mycket höga befolkningstäthet och vår oavbrutna trafik.

Och så, i ett öde och tyst Milano, berättar en invånare vid namn  Sabrina Baronio om hur kaninerna sprider sig i parker och blomsterrabatter för att beta ostörda och fortsätta sina liv och följa sin naturliga cykel.

via: greenme.it

Precis som med delfinerna, som dykt upp precis framför hamnen i Cagliari, eller Venedigs vatten som har blivit klart igen på grund av att sjöfartstrafiken har stannat upp, har naturen också utnyttjat denna nyvunna frid i Milano.

Kaniner, i synnerhet, har alltid varit närvarande, men de bodde mestadels under jord och gick ut i skymningen eller tidigt på morgonen. Nu när människorna lever i karantän är staden nästan bara deras.

På våren är kaniner mer aktiva än någonsin. Det är parningssäsong och även den säsongen där gräset växer mer frodigt. Om vi sedan lägger till den totala friden som härskar under dessa dagar... måste det för dem verkligen vara ett paradis.

Advertisement

I ett nästan spöklikt Milano, där tystnaden nästan uteslutande bryts av ambulanser, ger bilden av dessa glada djur på grönbete oss lite glädje. Våren är återfödelsens ögonblick, låt oss därför bita ihop så ska ni se att vi kan övervinna denna svåra strid tillsammans.

Tags: DjurAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack