4 kvinnor som var smittade med coronaviruset har fött barn, men deras barn är friska och mår bra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
4 kvinnor som var smittade med coronaviruset…
Han har samlat på sig många böcker under sin karriär som sophämtare, nu har han en teologiexamen och pratar 3 språk Covid-19 en sanitetsexpert ger oss 5 användbara tips på hur vi kan desinficera hemmet

4 kvinnor som var smittade med coronaviruset har fött barn, men deras barn är friska och mår bra

Av sofia
1.208
Advertisement

Coronaviruset kan verka skrämmande, men medan vissa unga människor känner sig "starkare" och mindre drabbade än andra, finns det de som istället har anledning att vara oroliga. Inte bara äldre och människor med nedsatt immunförsvar, som säkert måste stanna hemma och inte gå ut av någon som helst anledning (om de inte har specifika terapier att följa på sjukhuset), utan även gravida kvinnor. Även om fallen med coronavirus bland yngre är mycket färre än resten av de smittade finns det dock inga tydliga vetenskapliga bevis för huruvida en infekterad mamma kan eller inte kan överföra viruset till fostret. För en gravid kvinna är det svårt att leva med denna osäkerhet.

image: Pexels

I Kina födde fyra kvinnor barn,perfekt friska barn utan några som helst spår av covid-19. Alla mammor var dock smittade. Dessa fyra fall, tillsammans med några andra, utgör dock inte överväldigande vetenskapliga bevis och därför är det inte säkert att säga att en mamma inte kan överföra viruset till fostret under graviditeten.

image: Unsplash

Tre nyfödda testade negativt för covid-19, medan den tredje mamman inte ville testa sitt barn. Alla fyra spädbarn är dock vid god hälsa, till och med perfekt hälsa och har inga symtom på coronaviruset.
Man kommer säkerligen att fortsätta studera andra fall och utföra fler undersökningar på denna front.

Tags: KvinnorAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack