En kille bjuder sin blinda flickvän till balen genom att skriva inbjudan i blindskrift med choklad - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille bjuder sin blinda flickvän…
Det finns inget mer smärtsamt för en förälder än att förlora ett barn för tidigt Till alla de pappor därute som fostrar sina barn med kärlek även om de inte är deras egna, tack från djupet av våra hjärtan

En kille bjuder sin blinda flickvän till balen genom att skriva inbjudan i blindskrift med choklad

Av sofia
2.084
Advertisement

Vårbalen är för många amerikanska och icke-amerikanska tonåringar ett mycket viktigt ögonblick. Det är vid det tillfället man i viss mening får chansen att ge en kärleksförklaring till den flicka eller pojke som får ens hjärta att slå och som man inte vara utan. Det finns många sätt att bjuda någon till den ödesdigra dansen, precis som det finns många killar och tjejer som anstränger sig och hittar de mest originella och spännande sätten att bjuda någon på.

Jake Schwartz var en av dem som ville göra något speciellt för att bjuda sin flickvän Paige till balen. Flickan är tyvärr blind och just detta gjorde det möjligt för Jake att bjuda henne på ett spännande och samtidigt mycket unikt sätt.

via: Today

För Paige, precis som för alla som tyvärr inte kan se, kan allt i livet bli en utmaning. Det är därför det är trevligt när människorna runt henne försöker göra vardagen vackrare, mer söt och speciell. Jake, hennes pojkvän, bestämde sig för att försöka göra just detta. Inför balen gjorde han en inbjudan till Paige genom att "skriva" ordet "prom" (bal på svenska) med choklad, i blindskrift.

Med ursäkten att han hade en överraskning åt henne bad pojken Paige att följa med honom och gav henne kortet på vilket han hade fäst chokladpraliner enligt alfabetet för blinda för att fråga om hon ville gå på balen. Det hela filmades av Jakes syster och videon blev snabbt populär världen över.

Advertisement
Naturligtvis var Paige glad över detta romantiska förslag och svarade omedelbart "ja". Dessa två förälskade tonåringar bjöd på en bedårande föreställning. Jakes inbjudan var verkligen romantisk och genial och fick hans flickvän att känna sig både unik och speciell!
 

 

We can't get enough of this #promposal at Glastonbury High School 😍: https://tinyurl.com/uaw34he

Pubblicato da WFSB - Channel 3 Eyewitness News su Mercoledì 19 febbraio 2020
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack