En 91 år gammal man skriver in sig på gym och några månader senare belönar ägarna honom för sin beslutsamhet och viljestyrka - TittaPaVideon.se
x
En 91 år gammal man skriver in sig…
En rörelsehindrad valp och en duva som inte kan flyga blir vänner på djurskyddshemmet En välgörenhetsorganisation köper ett hotell och förvandlar rummen till 139 stycken minilägenheter för hemlösa

En 91 år gammal man skriver in sig på gym och några månader senare belönar ägarna honom för sin beslutsamhet och viljestyrka

20 Februari 2020 • Av sofia
1.157
Advertisement

Föreställ dig att du befinner dig på gymmet och ser en spänstig 91-årig herre som, som om ingenting hade hänt, börjar träna, trots åldern. Du skulle antagligen bli chockad precis som de lojala kunderna på gymmet Anytime Fitness som ligger i staden Semmes i Alabama blev när de såg den 91 år gamla Lloyd Black komma in på jakt efter ett träningsprogram med övningar anpassade för hans ålder och hans möjligheter.

via: TODAY

Lloyd hade under en längre tid lagt märke till att vardagssysslorna hemma gjorde honom mycket trött, precis som att han blev andfådd så fort han gick ut på promenad, så han bestämde sig för att skriva in sig på gymmet Anytime Fitness i Semmes, till allas överraskning. Det som mest förvånade kunderna var inte åldern, utan det faktum att han kom till gymmet varje dag med samma arbetskläder som han använde när han arbetade hemma!

Undrar du varför Lloyd Black bär samma arbetskläder när han går till gymmet, både på vintern och på sommaren? Här är hans svar: "Anledningen till att jag bär dessa kläder är väldigt enkel, jag har inte särskilt breda höfter [...] Om jag rör på mig för mycket har jag svårt att hålla byxorna uppe!"

Lloyd började först använda löpbandet, men förbättrade sedan sin kardiovaskulära prestanda genom att lyfta vikter och även göra övningar för ben och armar!

Advertisement

Med tiden började 91-åriga Lloyd inspirera andra människor på gymmet med sin uthållighet, fram till januari 2020, när chefen för Anytime Fitness Ashley Seaman tilldelade honom en utmärkelse som "bästa gymmedlem 2020 ".

En viktig milstolpe för Lloyd Black, en 91-åring som, trots sin ålder, inte gett upp sitt välbefinnande och som det gamla latinska talesättet lyder... "Mens sana in corpore sano" eller "en sund själ i en sund kropp" på svenska!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack