Den här morfarn har skapat en skolbuss i miniatyr med vilken han kör sina 10 barnbarn till skolan varje morgon - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här morfarn har skapat en skolbuss…
Den här restaurangen i Peru har en alternativ 8 råd för att hantera ångest och stress som orsakats av coronaviruset

Den här morfarn har skapat en skolbuss i miniatyr med vilken han kör sina 10 barnbarn till skolan varje morgon

Av sofia
819
Advertisement

Mor- och farföräldrar skulle verkligen göra vad som helst för sina barnbarn. Doug Hayes, en mycket charmig amerikansk morfar från Gladstone, Oregon, har 10 barnbarn.

För att se ett leende på deras läppar är han villig att göra vad som helst och har beslutat sig för att även visa det för omvärlden. Eftersom han älskar att spendera tid med sina barnbarn, har Doug kommit på ett sätt som är lika användbart som det är gulligt och trevligt för att, varje dag ta sig tid att sprida glädje. Hur? Genom att låta dem få ta en tur på "Morfarsexpressen".

Om du möter honom på gatan är det omöjligt att inte lägga märke till honom. Den gula miniskolbussen som morfar Doug kör sina tio barnbarn till skolan med varje morgon är verkligen ett unikt och personligt fordon. Hayes köpte och renoverade en gammal Gmc-skåpbil, intallerade extra säten och säkerhetsbälten, målade den gul och la till texten "Grandfather Express" på sidorna.


Eftersom hans barnbarn alla bor flera kilometer från sina skolor och eftersom de inte har någon skolbuss, beslutade denna fantastiska 59-åriga morfar sig för att erbjuda dem en mycket speciell och personlig resa. Väl ombord är morfar Doug glad över att kunna tillbringa lite tid med sina små barnbarn och de är ännu gladare att få skjuts till skolan på den speciella bussen.

Tillsammans med dem sjunger och pratar Hayes och njuter av deras sällskap vilket gör att dagen får en bra start full av energi. Ombord på "Morfarsexpressen" finns dessutom en hel del spel som hans barnbarn kan roa sig med under resan.
 
Vad ska man säga, denna personliga miniskolbuss som Doug byggt är verkligen en fantastisk idé för att underhålla barnen och samtidigt hjälpa dem i vardagen och få dem att känna sig speciella. Vem skulle inte vilja ha en sådan morfar?
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack