När man stoppar dem i tvättmaskinen lyckas dessa små plastblommor dra åt sig djurhår från kläderna

av sofia

27 Februari 2020

När man stoppar dem i tvättmaskinen lyckas dessa små plastblommor dra åt sig djurhår från kläderna
Advertisement

Om du aldrig har velat skaffa katt eller hund av rädsla för att djur kan lämna för mycket hår efter sig, har vi kanske den definitiva lösningen som får dig att överväga att adoptera en hund eller katt. Om du å andra sidan har det för trångt, tja... då finns det fortfarande ingenting du kan göra åt saken. Alla som har en hund eller katt i huset vet hur irriterande hårstråna som dessa djur ständigt lämnar runt om i huset kan vara. Hår som dock tyvärr inte stannar på golv, soffor och andra typer av ytor utan som också fastnar på våra kläder. Det blir därför en ond cirkel, som inte ens en bra tvätt och centrifugering kan bryta. Eller nästan inte i alla fall. Dessa vackra plastblommor som man lägger i tvättmaskinen kommer faktiskt att bli din räddning.

via Amazon

Amazon

Amazon

Dessa blommor som fångar upp hår gör livet för en husdjursägare mycket enklare. Denna blomma kan läggas i tvättmaskinen vid varje tvätt och tas bort när tvättprogrammet är avslutat. För att få bekräftelse om att den verkligen fungerar räcker det med att kontrollera nätet inne i blomman och du kommer du att se en mängd hår "fångade" därinne, mer än du ens vågade föreställa dig.

Advertisement
Amazon

Amazon

Utöver det faktum att dessa små enheter kommer att hjälpa dig att hålla din tvätt fräsch och ren, utan katthår, kommer de också att rädda tvättmaskinens rör som aldrig riskerar att bli igenproppade av hår.

Den mycket enkla mekanismen som dessa "hårfångare" bygger på fungerar också mycket bra med näsdukar som ibland oundvikligen blir kvarglömda i fickorna på jeans som hamnar i tvättmaskinen. Blommorna fungerar även i detta fall och gör att du slipper hitta bitar av papper bland skjortor och lakan.

Amazon

Amazon

Vi rekommenderar att du inte fyller tvättmaskinen helt när du använder blommorna - de måste vara fria att röra sig och flyta bland kläderna, annars finns det risk för att de inte fungerar.

För att köpa dem kan du besöka Amazon på den här adressen.

Advertisement