Den här vilda åsnan hoppar, springer och viftar på svansen som en hund när hans husse kommer hem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här vilda åsnan hoppar, springer…
Dottern överger sin sjuka mamma på busshållplatsen utan varken pengar eller id-handlingar Den här hunden blir äntligen räddad av en generös kvinna efter att ha levt på gatan under flera år

Den här vilda åsnan hoppar, springer och viftar på svansen som en hund när hans husse kommer hem

Av sofia
10.617
Advertisement

Vem har sagt att bara en hund kan bete sig... som en hund? Visst kallar man dem för människans bästa vän just för att de lyckas förmedla unika känslor, på ett empatiskt och ovillkorligt sätt. Ändå finns det undantag, det vill säga djur som i praktiken uppför sig precis som hundar.

Vi pratar om varelser från vilka vi kanske inte förväntar oss vissa beteenden. Skulle du någonsin kunnat tro att en vild åsna kunde vifta på svansen när den ser sin ägare precis som en hund skulle göra när man kommer hem? Om svaret är nej, får du nog tänka om eftersom åsnan som vi nu kommer att presentera dig för verkligen beter sig precis som en hund.

Okay......so we have been wanting to do this for a really long time. Can everyone comment where they are from!!! Bonus: with a picture of your animal🥰🥰🥰 We will start-We are from Oatman Arizona

Pubblicato da Walter the orphan from Oatman’s happy new life su Domenica 2 febbraio 2020

Hans namn är Walter och han är en söt liten åsna som vuxit upp tillsamman med tre hundar. Det är kanske därför han antagit vissa vanor som ligger lite utanför hans vanliga beteenden. Faktum är att Walter bara var en liten unge när han kom till Kelly och Brad Blakes hem i Arizona.


Åsnan som avvisades av sin mamma var ensam och letade efter boende, något som det amerikanska paret gärna erbjöd honom. Således började ett nytt liv för lilla Walter som , nästan blev ett husdjur. Walter fick mycket kärlek från sina nya "föräldrar" och knöt an med dem på ett mycket oväntat sätt.

Hans favorit är Brad, som för honom representerar en sorts pappa. Tillsammans med honom har de tre shäferhundarna i familjen Blake alltid välkomnat och hjälpt den lilla åsnan, som en liten bror. Allt detta har oundvikligen påverkat Walters personlighet som nu har en sorts hundpersonlighet.

När hans mänskliga vänner återvänder hem, kan han precis som en hund inte dölja sin lycka. Så pass mycket att han börjar vifta på svansen, springa och hoppa av spänning för att äntligen få kela med Brad. Det räcker med att titta på videon som delades på Facebook av hans ägare för att inse hur mycket kärlek Walter har att ge.

Advertisement

Mom and Dad are home!! I am SO EXCITED!! FINALLY!!😀😀 Edit: he is being gelded on the 14th... please just enjoy the video❤️🥰🤠

Pubblicato da Walter the orphan from Oatman’s happy new life su Domenica 5 gennaio 2020

Det är verkligen ett djur med en mycket speciell personlighet, så pass mycket att han även samarbetar med ett antal välgörenhetsorganisationer som emotionellt stöd. Vi hoppas att denna fantastiska åsna med sitt hundbeteende kommer att fortsätta sprida lycka i sin omgivning!

Walter drinking hims baba before walking into town!🥰

Pubblicato da Walter the orphan from Oatman’s happy new life su Lunedì 10 febbraio 2020
Tags: DjurSötaÅsnor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack