De hittar en hund fastbunden vid en brandpost med ett hjärtskärande brev: den sjuka ägaren kan inte längre behålla den (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
De hittar en hund fastbunden vid en…
Hon föder barn vid 58-års ålder och blir mamma för första gången Hon backar upp sin dotter som blivit hemskickad från skolan 2 gånger för att ha haft på sig shorts

De hittar en hund fastbunden vid en brandpost med ett hjärtskärande brev: den sjuka ägaren kan inte längre behålla den (+VIDEO)

11 Juni 2022 • Av sofia
2.320
Advertisement

När Kylie Rose Engelhardt stötte på en hund som var bunden till en brandpost trodde hon att ägaren kanske skulle komma tillbaka snart. "Jag satt ute med henne i en timme och höll henne varm och väntade på att någon skulle komma tillbaka, men ingen dök upp", skrev Engelhardt på Facebook.

Bredvid Baby Girl, som är namnet på hunden, låg en ryggsäck. Efter en lång väntan bestämde sig Engelhardt för att öppna den för att hitta lite mer information om valpen. Inuti fanns godsaker, leksaker och ett hjärtskärande brev som förklarade varför hunden hade blivit övergiven.


Ägaren var en hemlös kvinna som genomgick kemoterapi och inte längre kunde ta hand om Baby Girl på grund av sitt hälsotillstånd och kostnaden för de medicinska behandlingarna. Att lämna bort sin hund var det sista hon ville göra. Efter att ha fått reda på den hjärtskärande orsaken till att hon lämnades, bestämde sig den unga kvinnan för att anförtro hunden till Wisconsin Humane Societys djurhem. Organisationen välkomnade hunden och beslutade att skicka ett svar via sociala medier till ägaren som tvingades överge sin hund.

"Hunden är för närvarande i vår vård och mår bra. Eftersom hennes berättelse får uppmärksamhet både lokalt och utanför, ville vi ta oss lite tid för att tala direkt med den tidigare ägaren av Baby Girl." skrev volontärerna i ett långt inlägg på Facebook.

"För det första är vi väldigt ledsna över att du var tvungen att skiljas från din bästa vän. Det är tydligt hur mycket du älskade henne och vi kan se att du gjorde ditt bästa medan du kämpade med dina medicinska komplikationer och livsutmaningar. Vi ser dina kärlek i väskan som du noggrant har gjort i ordning med alla hennes favoritsaker. Vi ser din kärlek på sättet med vilket du säkrade hennes koppel för att förhindra att hon kunde bli påkörd av en bil. Vi ser din kärlek på sättet du placerade henne mitt i ett område där hon snabbt skulle hittas. Vi ser din kärlek i Baby Girls glada och friska utseende. Och vi ser din kärlek i lappen du lämnade där du bad någon att hjälpa henne när du inte kunde göra det längre" fortsätter meddelandet.

Advertisement

"Även om vi aldrig kommer att tillåta pengar att vara ett hinder och välkomnar de som anonymt tvingas lämna bort, ser vi att du har gjort det du trodde var bäst för din älskade hund och vi är tacksamma för din medkänsla. Vi försäkrar dig om att hon är trygg och får massor av uppmärksamhet från vårt team och är på väg att snart hitta sin nästa kärleksfulla familj. Vi önskar dig all lycka och hoppas att du genom att se detta kan sova lite lugnare med vetskapen om att din lilla Baby Girl har en ljus framtid framför sig", skrev volontärerna avslutningsvis.

Tags: DjurHundarSöta
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack