Två hundar från samma kull återförenas efter lång tid och verkar känna igen varandra direkt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två hundar från samma kull återförenas…
En 100% naturlig myggspray som innehåller kaffe som du lätt kan göra själv Vincent, den söta lilla hunden som låtsas svimma på marken för att inte gå hem från sin promenad med sin husse

Två hundar från samma kull återförenas efter lång tid och verkar känna igen varandra direkt

Av sofia
4.230
Advertisement

Alla som någonsin har adopterat en valp från en kull vet hur svårt det är att välja en och lämna kvar alla andra. Frestelsen att ta med sig alla är stark! Även om alla säkert kommer att få ett liv fullt av kärlek av familjen som kommer att adoptera dem, skär det alltid lite i hjärtat när man tvingas skilja valparna åt.

För dessa två hundar förvandlades en gemensam promenad till en oväntad familjeåterförening. Trots de olika färgerna är de en del av samma kull och efter 10 långa månader kände de igen varandra och visade genast sin glädje genom att pussas och kramas.

Det här är Monty och Rosie, två Spoodlevalpar som tillhör samma kull. Efter att ha varit ifrån varandra i 10 månader möttes de igen för första gången på länge

Spoodles, även kända som Cockapoo, föds från en korsning mellan en cocker spaniel och en pudel. Rosies ägare, Susan Killip, berättar att de båda tillhör samma kull på 6 hundar totalt. Rosie och Monty var alltid tillsammans tills de adopterades.

Monty adopterades av Susans vänner som bodde i en närliggande by, men de två hundarna fortsatte att ses under en vecka. Sedan, tio månader senare, träffades de igen.

Advertisement

Många hävdar att hundarna inte kan ha känt igen varandra, med tanke på den långa separationsperioden och sin unga ålder, men det beteende som Monty och Rosie uppvisade verkade tyda på motsatsen. Så snart de kom nära hoppade de på varandra på ett vänligt sätt för att hälsa på varandra. Det hela var även komiskt eftersom de två är helt olika till utseendet, en är helt vit och den andra svart!

Det finns de som gissar att hundarna kanske lade märke till en viss likhet sinsemellan och att de av denna anledning reagerade som om de kände igen varandra. Vi kan inte veta var sanningen ligger, men en sak som är säker är att de två verkligen var glada över att ha återförenats efter så lång tid.

Oavsett om de kände igen varandra eller inte, vet Monty och Rosie nu att de har en vän som bor i närheten. Deras respektive ägare lovar att låta dessa bedårande små hundar träffas oftare!
 
Tags: DjurHundarSöta
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack