En hund blir lämnad på ett hundpensionat varje dag och efter att ha lekt somnar hon på den "mjukaste" hunden hon hittar - TittaPaVideon.se
x
En hund blir lämnad på ett hundpensionat…
Han döljer sina covid-19 symptom för att vara med när hustrun föder barn och det slutar med att även hon blir smittad Coronaviruset - en bebis på bara 6 veckor är det första barnet som avlider på grund av covid-19 i Usa

En hund blir lämnad på ett hundpensionat varje dag och efter att ha lekt somnar hon på den "mjukaste" hunden hon hittar

04 April 2020 • Av sofia
16.223
Advertisement

Edna är en söt liten hund som ibland blivit lämnad på ett hundpensionat sedan hon var valp. Sedan dess har hennes rutin inte förändrats mycket och hennes vanor har också förblivit nästan oförändrade. Hon leker oavbrutet i cirka 3-4 timmar och kollapsar sedan som en säck potatis resten av dagen. Det speciella med Edna är att hon alltid har velat ha sällskap med någon annan hund för att ta en tupplur. Inte så mycket för sällskapet som för bekvämligheten. Edna väljer alltid hunden med den  mjukaste pälsen, för att kura ihop sig med den.

"Gammal höna ger god buljong" och "Byt inte ut ett vinnande lag" den söta lilla hunden Edna verkar följa dessa ordspråk i sitt sätt att leva. Ända sedan hon var bara en liten valp, älskade Edna faktiskt att sova på ryggen på andra hundar. Varje dag valde hon en ny sovpartner och det roliga är att ingen av dem någonsin verkade störas av det.

De ser ju faktiskt alla ut att vara riktigt bekväma som kuddar...

Det spelar ingen roll om hunden är stor, mellan eller liten, Edna somnar överallt.

Advertisement

Även om hon har vuxit upp och inte längre är en valp, älskar Edna att gosa på alla typer av hunder, även de allra minsta.

Här sover hon på en tax, som att ingenting hade hänt...

När hennes matte kommer för att hämta henne, hittar hon henne sovandes och Brianna Gottfried, som arbetar på hundpensionatet, måste alltid göra mer än ett försök för att väcka henne.

Advertisement
Tags: DjurHundarSöta
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack