Den här modiga border collien räddade sin fåraflock från en farlig brand i Australien - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här modiga border collien räddade…
I denna rörande video sjunger en pojke en sång för sin lillebror med Downs syndrom Människor som inte älskar sig själva kommer aldrig att kunna älska någon annan på riktigt

Den här modiga border collien räddade sin fåraflock från en farlig brand i Australien

Av sofia
3.769
Advertisement

Den här berättelsen handlar om en border collie som samlade en fåraflock och ledde dem bort från brandens höga lågor som närmade sig deras gård i Australien. Den bedårande lilla hjältehunden som heter Patsy och dess ägare kämpade mot lågorna på nyårsafton 2019 på landsbygden i Corryong i Victoria, Australien. Även om lågorna närmade sig gården, vågade mannen och hunden sig ut för att se till att fåren var i säkerhet.
 

via: Metro UK

Cath Hill, syster till colliens ägare, delade en bild på "hjältehunden" på sociala medier, där hon skrev att Patsy hade hjälpt till att samla ihop flocken och lett fåren till den närmaste och mest säkra kullen, innan den återvänt för att bekämpa elden.

Tack vare Patsys och hennes ägares hårda arbete räddades nästan alla får från den farliga elden, såväl som höbalar och ensilage, tälttaket och båda husen på familjens Hill gård.

Videon på border collien har delats mer än 5 000 gånger sedan Cath lade upp den på nätet, så hennes syster passar på att be om donationer för att bekämpa den kris som orsakas av bränderna på den australiensiska kontinenten.

GoFundMe-sidorna skapades för att hjälpa till under denna dramatiska period, medan större välgörenhetsorganisationer som australiensiska Röda korset också får donationer, inte bara från hela landet utan också från andra delar av världen...

Advertisement

Ett hjältedåd som inte bara blev populärt på nätet, men som också blev ett sätt att öka medvetenheten om de tragiska skogsbränderna i Australien ur ett aldrig tidigare skådat perspektiv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack