En bonde lyckas ställa upp sina kor i form av ett kors och fotar det hela uppifrån - TittaPaVideon.se
x
En bonde lyckas ställa upp sina kor…
Ägaren tillåter inte hyresgästerna att ha husdjur så dessa 4 killar frågar grannen om de får leka med hans hund 8 tecken som kan avslöja att du har njursten

En bonde lyckas ställa upp sina kor i form av ett kors och fotar det hela uppifrån

02 Januari 2020 • Av sofia
884
Advertisement

Bönder är verkligen speciella. De har utvecklat en otrolig styrka under sina liv och har tillgång till en del resurser som de flesta stadsbor helt enkelt inte har. Förutom att odla mat för resten av landet, använder vissa jordbrukare även sin mark och utrustning för att sända ut budskap som enbart kan ses från himlen. Gene Hanson i North Dakota är ett exempel på detta då han är en av de pensionerade jordbrukarna som lanserat politiska meddelanden och andra budskap på sina fält för att sedan ta bilder ovanifrån.

via: Fox News

Cows Create Sign of the Cross

Pubblicato da Dan Gilmour su Giovedì 20 dicembre 2018

En bonde med tålamod, mark och en traktor kan förvandla sina tomma fält till riktiga skyltar, men när djur är inblandade kan saker och ting bli mycket svårare, eftersom djur tenderar att vara oförutsägbara.

Hanson har både ett flygplan och en drönare och det var så han tog bilder av sina meddelanden på kornfältet. Hans granne på ranchen måste ha vetat detta eftersom han bad Hanson om hjälp för att fånga något unikt på bild. Hanson tog bilder med sin drönare och resultatet är ett "kors av kor" som både har roat och imponerat många människor!

Även om detta självklart inte skedde naturligt, är det fortfarande ett underbart exempel på människors kreativitet och uppfinningsrikedom och fördelarna med att ha vänner med teknik. Håller du inte med?

Tags: DjurMärkligtOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack