Den här mannen återvände hem desperat efter att ha förlorat sin son - kamelen tröstar honom med en kram - TittaPaVideon.se
x
Den här mannen återvände hem desperat…
Den här söta welsh corgi pembroke hunden har blivit känd på nätet tack vare sin mattes bilder För att barnet inte ska gråta placerar hon en kartong formad som henne i naturlig storlek i rummet varje gång hon behöver gå ut

Den här mannen återvände hem desperat efter att ha förlorat sin son - kamelen tröstar honom med en kram

19 December 2019 • Av sofia
13.246
Advertisement

Djur lyckas ofta visa oss sällsynta egenskaper som många människor helt saknar. Empati, lojalitet och vänlighet. Om vi alla hade bara hälften av dessa dygder, skulle världen säkerligen vara en bättre plats. I Saudiarabien visade en kamel all sin empati och tillgivenhet för sin ägare, som just hade återvänt hem efter att ha förlorat sin son. Förlusten hade tvingat mannen att lämna sina kameler i 3 dagar, men när han återvände gick en av hans kameler honom till mötes för att hälsa honom kärleksfullt. Scenariot, som fångades på video, är verkligen rörande när kamelen sträcker sin hals runt mannen, i vad som ser ut som en äkta kram.

Bilderna är riktigt rörande och visar hur kamelen absolut inte vill se sin kära vän sörja. Det är en "kram" full av kärlek.

Ibland verkar det som att djur kan läsa av våra känslor bättre än vi själva och lyckas förstå oss på ett unikt och speciellt sätt. Ännu en anledning till att älska dem.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack