Den här hunden avgudar sin granne och insisterar på att hälsa på henne varje dag - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden avgudar sin granne och…
Efter att ha sett en bilförare överge en hund längs vägkanten stannade den här budbäraren och räddade hunden Den här lilla elefanten kommer till ett hem för övergivna djur och finner kärlek hos en struts som tror sig vara en elefant

Den här hunden avgudar sin granne och insisterar på att hälsa på henne varje dag

Av sofia
2.769
Advertisement

Golden Retriever är en lojal och lydig hundras som skulle göra allt för sin familj. Cheddar är en stor hund som bott i samma hus i 8 år, omgiven av sin familjs kärlek. När hans husse blev allvarligt sjuk, hade hans familj inte längre varken tid eller resurserna för att ta hand om honom. Så de tog honom till ett skyddshem i hopp om att Cheddar skulle hitta en annan kärleksfull familj och lyckligtvis gjorde han det!
 

Från det ögonblick som hunden satte sin fot i sitt nya hem klargjorde han omedelbart hur tacksam han var för sin nya familj för att ha adopterat honom och stannade alltid nära sina nya "föräldrar" hela tiden.

Shelley Vassall, Cheddars matte berättar: "Han har ett väldigt stort behov av tillgivenhet. Han kan inte lämnas ensam. Allt han vill är att få all uppmärksamhet vänd mot sig. När du börjar klappa honom och sedan slutar, börjar han puffa på din arm med huvudet eller med en tass för att säga att du ska fortsätta. Om han kunde, skulle han ha dig där i flera timmar, bara för att bli klappad på.
 

Cheddar är en mycket sällskaplig hund som älskar att vara med människor, särskilt om de ger honom uppmärksamhet. När han är i sällskap har han inga preferenser, med undantag för en av sina grannar, som han är helt förälskad i.

Advertisement

En dag gick Cheddar och hans matte på en promenad när de plötlsigt mötte ett äldre par som satt på verandan. De började prata med dem ett tag och för Cheddar var det kärlek vid första ögonskastet med den äldre kvinnan, Jean.

Från det ögonblicket ville Cheddar alltid besöka paret och tillbringa lite tid tillsammans med Jean.
 

Även om Jean alltid har kakor till Cheddar varje gång han besöker henne, är den verkliga attraktionen det otroliga band som hunden har med henne och som av någon anledning skiljer sig från hur han beter sig med andra människor han möter.

Att besöka henne varje dag gör honom lycklig och ger honom så mycket glädje. Allt han vill göra under sina besök är helt enkelt att vara nära henne, så länge som möjligt.

När de besöker Jean under vintern, tillbringar de tid tillsammans inomhus, där Cheddar bara vill sitta bredvid Jean och bli klappad.

Advertisement

Cheddar ser fram emot dessa besök varje dag och naturligtvis ser Jean också fram emot dem. Den söta golden retrieveren är nu 11 år gammal, men han har fortfarande mycket energi och kärlek att erbjuda sin extraordinära familj och sin bästa vän, Jean.

Vilken härlig vänskap!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack