Den här gamla damen var rädd för grannens pitbull, men när hon ramlade hemma räddade hunden hennes liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här gamla damen var rädd för…
Den här katten öppnade ett paket med Tortillas för att äta upp dem medan hans matte var i badrummet Den här pojken med Downs syndrom kramar och tröstar sin autistiska klasskamrat

Den här gamla damen var rädd för grannens pitbull, men när hon ramlade hemma räddade hunden hennes liv

Av sofia
17.036
Advertisement

Varje hundras har sin egen personlighet och temperament. Det viktiga är dock hur ett djur tränas och i vilken miljö det lever. Vanligtvis är man mer misstänksam gentemot vissa raser, till exempel Pit Bull eller Dobermann, bara för att de anses vara mycket aggressiva. I verkligheten är det kanske egentligen hundens utseende som får människor att bli rädda mer än något annat, även om man visserligen bör vara aktsam med hundar av den storleken. Den här söta Pit Bullen vid namn Simba har visat att rädslan hos många människor är helt ogrundad.
 

Simba bor i en lägenhet i Sverige tillsammans med sin ägare, Arjanit Mehana. Även om hunden försöker närma sig människor som bor i byggnaden på ett vänligt sätt, försöker många att undvika den. En granne i synnerhet, en äldre kvinna som bor på nedre botten, var alltid väldigt kall mot hunden och till och med ganska rädd för den.

"Han försökte alltid hälsa på henne, men hon kallade honom för elak hund och tittade på honom med rädsla," berättar Mehana, "Hon tyckte aldrig om henne eftersom hon tycker att det är en dålig ras." Simba har emellertid aldrig visat sig aggressv mot den äldre kvinnan - hennes snälla beteende och hennes instinkt att hjälpa andra visade sig snart.

Advertisement

En dag kom Mehana och Simba tillbaka från en promenad och när de passerade trappan bredvid grannens hus började hunden bete sig konstigt. "Han stannade och började skälla och springa mot dörren där grannen bor. Jag drog hårt i koppeln men han vägrade att följa mig" berättar pojken.

Efter ett tag insåg Mehana att Simba försökte berätta något för honom och först då kunde han höra ett svagt ljud som kom inifrån: "Jag hörde en svag röst som ropade på hjälp och sa: "Snälla gå inte härifrån". Lyckligtvis hade Simba hört kvinnans rop på hjälp!
 

Lyckligtvis var dörren inte låst och Mehana lyckades komma in. När han öppnade dörren, hittade han sin äldre granne på marken, hon hade fallit och brutit sitt bäcken och satt på golvet i smärta sedan två dagar tillbaka i väntan på hjälp.

Simba hade hört kvinnans begäran om hjälp i tid! Mehana väntade tillsammans med kvinnan på en ambulans och medan de väntade kunde den gamla kvinnan inte sluta tacka "den snälla hunden".
 

 

Med detta hjältedåd visade Simba för hela grannskapet att han har ett stort och vänligt hjärta.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack