Att förändras när man är 73 år gammal är möjligt, den här kvinnan gick ner 62 kg och genomgick en radikal förändring i livet - TittaPaVideon.se
x
Att förändras när man är 73 år…
Den här pojken med Downs syndrom kramar och tröstar sin autistiska klasskamrat I klassen finns en döv pojke och hans bänkkamrat tecknar Rödluvan åt honom

Att förändras när man är 73 år gammal är möjligt, den här kvinnan gick ner 62 kg och genomgick en radikal förändring i livet

08 December 2019 • Av sofia
4.399
Advertisement

"Att vilja är att kunna" är ett uttryck som verkligen passar i Joan MacDonalds fall, en 73-årig kvinna som bevisade detta för hela världen genom sin radikala fysiska förvandling. Joan är en kvinna som inte följde en hälsosam livsstil, hon var överviktig och tränade inte. En dag beslutade hon, efter råd från sin läkare, att ändra sitt liv. Hon lyckades tack vare sin enorma viljestyrka och rädsla när hon insåg att hennes ohälsosamma vanor hotade hennes hälsa. Joan är idag i bättre form än någonsin och hennes mycket följda Instagram-sida bekräftar detta.
 


Joan har äntligen insett hur viktigt det är att upprätthålla hälsosamma matvanor och träna regelbundet. Allt tack vare hennes läkare som skrämde henne under den senaste kontrollen på grund av de höga värdena hon hade. Hennes blodtryck var extremt högt, liksom hennes kolesterolnivå. Specialisten ordinerade olika mediciner för att behandla hennes problem, men föreslog också att hon radikalt skulle ändra sina matvanor och sin livsstil för att gå ner i vikt.

När hon hörde läkarnas ord, bestämde sig Joan för att hon ville leva längre och bättre än vad hon hade gjort hittills, så hon vidtog åtgärder. "Jag visste att jag var tvungen att göra något. Jag hade sett min mamma gå igenom samma sak, ta medicin efter medicin och hon ville inte att samma sak skulle hända mig” berättar kvinnan.

På vägen till att uppnå sina mål har MacDonald fått stöd från sin familj, särskilt hennes äldsta dotter Michelle, som är en nutritionist och fitnessspecialist och ägare av Tulum Strength Club i Mexiko, en klubb där man kan träna. Joan skrev in sig på sin dotters träningsprogram och resultaten dröjde inte länge.
 

Advertisement

Joan började från noll och gick ner 62 kg, vilket ökade hennes styrka betydligt och förbättrade hennes kondition. För att uppnå resultat krävdes det mycket uthållighet och disciplin. På morgonen vaknar hon tidigt för att gå till gymmet, där en serie redan planerade övningar väntar på henne.

Joan har visat oss att en radikal förändring kan äga rum även i äldre dagar om man verkligen vill.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack