Pappan får reda på att dottern mobbar en kamrat och som straff får hon stanna hemma medan han tar med den andra flickan på shoppingtur - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Pappan får reda på att dottern mobbar…
Den här hunden sätter sig bredvid sin matte och väntar på skolbussen tillsammans med henne Vänskap mellan kvinnor existerar och är effektiv för att motarbeta vardagens stress

Pappan får reda på att dottern mobbar en kamrat och som straff får hon stanna hemma medan han tar med den andra flickan på shoppingtur

Av sofia
2.271
Advertisement

När du berättar för en förälder att deras barn inte respekterar andra och behandlar sina kamrater illa, försvarar de flesta sina barn och accepterar inte att de själva har en viss skuld till dessa handlingar. Men det finns också föräldrar som Randy som inte kommer att tillåta sina barn att vara orsaken till någon annans lidande. När han fick veta att hans dotter Re'Onna ofta gjorde narr av en annan flicka i skolan, var han inte alls glad över detta.

En flicka mobbar sin kamrat och när pappan får reda på det tar han med sig offret på shoppingtur istället för sin dotter.

via: Yahoo News

När han själv var tonåring fick Randy uppleva personligen hur det känns att bli mobbad, så han kunde inte acceptera det faktum att Re'Onna gjorde det mot någon annan. För att straffa henne för hennes beteende gjorde Randy något som fick hans dotter att minnas händelsen för alltid, på gott och ont. Hon visste att hans dotter älskade att shoppa mer än något annat och bestämde sig för att använda det emot henne.

Randy hade sparat länge eftersom han ville ta med Re'Onna på en shoppingtur, men nu var han ganska övertygad om att hon inte förtjänade det. I stället beslutade Randy att spendera alla sina pengar på kläder till Ryan, den tjejen som hans dotter hade mobbat. När Re'Onna fick veta detta insåg hon att hennes pappa hade rätt.

Den bästa delen av shoppingturen var att Re'Onna var tvungen att vara en del av den, men bara genom att titta på. Faktum är att hennes far inte köpte henne någonting men fick se alla de fina saker som köptes till Ryan. Lyckligtvis insåg Re'Onna så småningom att inte alla är lika lyckligt lottade som hon är och att mobbning kan ha förödande effekter på människor, kan krossa deras självkänsla och lämna djupa sår även flera år efter att det inträffat.
 

Advertisement

I slutändan blev Ryan och Re'Onna vänner tack vare Randy, som verkligen förtjänar ett pris och ett beröm för sitt handlande. Genom att göra detta vill Ryan att andra föräldrar ska veta att de borde göra allt som står i deras makt för att göra sina barn till goda människor även om det ibland kräver... lite tuffa tag!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack