Efter hennes mans försvinnande hittar den här kvinnan ett rörande kärleksbrev av en slump - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter hennes mans försvinnande hittar…
En kvinna förbjuder sin rökande svärmor att ta i hennes dotter om hon inte byter kläder och tvättar händerna Hostmedicin på honung och lök - ett husmorsknep som är effektivt mot hosta

Efter hennes mans försvinnande hittar den här kvinnan ett rörande kärleksbrev av en slump

Av sofia
857
Advertisement

Äkta kärlek kan gå över alla gränser och avstånd, även bortom förlusten av någon man håller av. Det är inte bara ett sätt att säga, för de som har upplevt det vet mycket väl vad det innebär att älska en själsfrände som man ger hela sig själt till, med förtroende, glädje och passion.

Döden kan inte heller radera denna känsla även om den inte längre tillåter oss att omfamna den vi älskar. Snarare gör den känslan ännu starkare. Just detta hände med Becca när hennes man Mason dog och lämnade ett outplånligt minne hos sin fru. Så outplånligt att han "dök upp" i ett meddelande som hittades nästan av en slump efter hans död. Föreställ dig att du var i Beccas situation, hon var förkrossad efter förlusten av sin man och hittade ett doldt meddelande riktat till henne strax efter hans död.
 

image: Imgur

Det här är vad som hände med kvinnan. Efter att Mason, enbart 51 år gammal, dött på grund av ett artärproblem, höll kvinnan på att rensa rummet där hennes man brukade arbeta och av en slump vände hon på ett träbord och hittade ett handskrivet meddelande på undersidan med en röd markör från sin älskade partner:

"Jag älskar dig Becca. Oavsett vilken dag det är, hoppas jag att det är en trevlig dag. Gud lyssnade på alla mina böner den dagen han gav mig dig. Det här är de bästa dagarna jag någonsin har tillbringat och jag är glad att du är en del av det.
Jag vet inte om du någonsin kommer att se det här meddelandet, men om det händer, vill jag att du ska veta att jag älskar dig väldigt mycket. Om det är en sak jag vill ha i livet är det att vara för dig vad du är för mig. Om jag skulle lyckas, skulle jag vara den lyckligaste mannen i världen. Jag älskar dig, min vackra fru"

En kärleksförklaring i full kraft, intensiv och rörande, framför vilken Becca inte kunde hålla tillbaka känslorna. Med hjälp av sin son beslutade kvinnan att rama in meddelandet och hänga det på väggen så att hon alltid kunde ha sin mans ord framför sig. Berättelsen om Becca och Mason har rört och inspirerat många människor och visar hur underbart det är att älska en annan person på ett rent och uppriktigt sätt.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack